Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves vagyok és nagyon vágyok egy barátnőre, de úgy érzem nem érdemlem meg ezért próbálok letenni róla! Szerintetek?
Figyelt kérdés
2021. júl. 3. 13:06
1/6 anonim válasza:
Miért érzed úgy, hogy nem érdemled meg? Van valami konkrét oka?
2/6 anonim válasza:
Lehet, hogy aki tetszik neked fele annyira se jó ember mint te. Így ez ne legyen kifogás.
4/6 anonim válasza:
Hogyan hogy nem érdemled meg?
Ez nem egy díj vagy ilyesmi, ha találsz egy olyan csajt akit szeretsz és viszonozza is akkor full mindegy hány éves vagy.
Vagyis hogy érted hogy nem érdemled meg?
5/6 anonim válasza:
Megérdemled csak nem egy szűz tinit, hanem egy érettebb lányt aki nem ijed meg a kukidtól.
6/6 anonim válasza:
Én is így voltam. Ez téves önkép, ebből lesz a depresszió később. Valami elcseszett családban nőhettél fel te is valszeg, ahol nem foglalkoztak veled, vagy más módon ért valami, ami miatt érdemtelennek érzed magad. Ha nem tudod elfelejteni ezt a negatív önértékelést, akkor menj terápiába, mert megkeserítheti az életed. (Az enyémet elcseszte.) Pl. az emberben nem is tudatosul, hogy nem kapott elég szülői szeretetet, figyelmet, és akkor ezt (miután legyűrte a nem érdemlem meg érzést) a barátnőjétől várja el. De az a szeretet egy másfajta szeretet, te meg mégis az anyait várod tőle. Na, én ezt műveltem, zsákutca. Terápia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!