Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöjjek vele?
Figyelt kérdés
2 nővérem van, az idősebbik kb a lelkitársam. 10 évig volt együtt egy fiúval, még gimiben jöttek össze, de ahogy szakítottak is legjobb barátok maradtak. Az exének van egy öccse, akivel mostanában nagyon sokat lógok együtt; egy az egyben megegyezik szinte minden téren az ízlésünk, és a nézeteink is azonosak. Kiskoromban odáig voltam a gyerekért, de idősebb nálam egy pár évvel, szóval egy idő után offoltam a dolgot. Nem rég a fiatalabbik nővérem elkezdett cukkolni, hogy jöjjek vele össze. Poénból felvetettem a dolgot idősebbik tesómnak és azt mondta, hogy őt nem zavarná. De mégis ott van a fejemben, hogy nem fura e?! Nem tudom mit érzek, annyira tipikusan "the right person in the wrong LIFE"xd beütése van, és valahogy úgy érzem a gyerek is így bizonytalan, mint én. Vélemény? (ha lehet csak kultúráltan, szofisztikált körülmények között, köszi)2022. máj. 12. 18:39
1/4 A kérdező kommentje:
Jaj, plusz: mind a ketten szeretjük a verseket, és múltkor írt egy verset, ami a legjobb barátom szerint egy szerelmes vers...
2022. máj. 12. 18:40
2/4 anonim válasza:
Ha a nővérdenek is oké a dolog, akkor nem látom akadályát, miért ne próbálhatnátok meg. Ha nagyon nyomaszt téged a dolog, akkor mégegyszer kérdezz rá a nővérednél, hogy őt biztos nem zavarja-e. Ha azt mondja nem, akkor hidd el neki és ne legyen lelkiismeret furdalásod.
3/4 anonim válasza:
Szerintem beszéld ezt meg a nővéreddel. Elvégre nem az exével akarsz összejönni, hanem az öccsel. Ha ennyire összepasszoltok, ne hagyd elúszni a lehetőséget
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a tanácsokat! Mikor vele vagyok őszintén varázslatosan érzem magam, mintha egy álomban lennék
2022. máj. 12. 20:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!