Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek?
Sziasztok!
Barátnőmmel több mint 1 éve vagyunk együtt, mindketten 18 évesek vagyunk. Viszont ezen a nyáron teljesen megváltozott. Júniusban elment nyaralni közel 3 hétre ezért nem tudtunk találkozni. Sokszor nem írt mivel ugye nyaralt és a családdal volt, így én sem írtam, nem akartam zavarni. Miután hazajött találkoztunk majd elmondta nekem, hogy nem tudja már mit érez irántam. Tehát július közepétől tudom ezt, de még együtt vagyunk. Elkezdett barátkozni más fiúkkal, amit észre vettem és szóltam neki de ő csak azt mondta, hogy csak barátkozik. Azóta kevesebbet találkozunk mert nincs sok ideje sajnos de amikor találkozunk akkor én szeretek vele lenni és ugyanúgy szeretem és nem szeretnék szakítani. Szerintetek menthető?
Figyelj.
Az elsőnél én is ilyeneket mondtam mindenkinek.
Még a másodiknál is.
Talán még a harmadiknál is.
De nem. Hidd el, hogy simán változik egyik pillanatról az, hogy valaki őszinte veled, avagy sem. Engem már háromszor csaltak meg, én mindig jó hiszemű akartam lenni, de mint ahogy hallod is, utólag inkább csak hülye voltam (azért nem teljesen). Nekem is volt ilyen, hogy megmutatta mit írogatnak (előtte kitörölte a beszélgetést). Én is bíztam benne, nem kellett volna.
Ne legyél hülye és ne várd meg amig átb*sznak. Én sem vártam meg és amikor kerestem mindig találtam. Igaz történet és nem rossz indulat. Persze belülről ezt az ember sosem akarja elhinni, de sajna az emberek szarok, akkor is ha közel állnak hozzánk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!