Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebből lehet még valami?
Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel nagyon sok ideig jóban voltunk, kezdett már komolyann kapcsolat alakul. Majd volt egy nagyon összeveszésünk, és azóta nem is nagyon beszélünk. Szerintetek van még értelme probálkozni nála, vagy hagyjam?ma 20:30
1/3 anonim válasza:
Mi volt a veszekedés? Nem értem, miért nem lehet ezt azonnal leírni, megkönnyíted magadnak is a helyzetet, hogy hamarabb kapj segítő válaszokat.
2/3 A kérdező kommentje:
Igazából zavarta, hogy én egy olyan baráti körrel is jóba vagyok, amit ő utál
ma 20:42
3/3 anonim válasza:
Lehet, de nem nagyon látok rá reális esélyt.
Ő ugye utálja az egyik baráti körödet, te pedig gondolom nem akarod kizárni az a baráti köröd tagjait az életedből. Így a következőeknek kell lennie az újrakezdésnél:
1. opció: Lenyeli és elfogadja, hogy jóba vagy velük és nem fogod őket kizárni.
2. opció: Kizárod őket az életedből és megszakítod velük a kommunikációt.
3. opció: Olyan kompromisszumok kötése amely nagy esélyel nem lesz egyikőtönek se túl jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!