Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek?
Sziasztok!
Barátnőmmel több mint 1 éve vagyunk együtt, mindketten 18 évesek vagyunk. Viszont ezen a nyáron teljesen megváltozott. Júniusban elment nyaralni közel 3 hétre ezért nem tudtunk találkozni. Sokszor nem írt mivel ugye nyaralt és a családdal volt, így én sem írtam, nem akartam zavarni. Miután hazajött találkoztunk majd elmondta nekem, hogy nem tudja már mit érez irántam. Tehát július közepétől tudom ezt, de még együtt vagyunk. Elkezdett barátkozni más fiúkkal, amit észre vettem és szóltam neki de ő csak azt mondta, hogy csak barátkozik. Azóta kevesebbet találkozunk mert nincs sok ideje sajnos de amikor találkozunk akkor én szeretek vele lenni és ugyanúgy szeretem és nem szeretnék szakítani. Szerintetek menthető?
Szerintem mar csokolozik valakivel.
Azonnal szakitsd, nem mer a szemedbe mondani, mert fel a reakciodtol
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!