Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek mi tetszik meg először egy fiúban ?
Mivel én is magas vagyok ezért a magasság
(meg én úgy vagyok vele hogy arról senki sem tehet hogy arcra helyes e vagy nem, viszont a testéért tehet és mivel én is sportos vagyok ezért nagyon bejön ha látszik egy fiun, hogy nem hagyja el magát)
#11 Azért a sok elvárás, mert megtehetik. Ez a dolguk! Ma, a nyugati civilázióban már nem a klasszikus értelemben vett természet intézi a kiválasztódást, hanem a nők válogatása, melyet 90+%-van a gyíkagy intéz "megérzések" útján.
Lehet itt flegmázni meg nőgyűlölősködni, vagy el lehet menni és alakítani magadon és az életeden, hogy megfelelj.
De hadd súgjam meg, az itteni kommentjeid alapján nem a külsőd a legnagyobb baj, hanem a természeted... A külsődet a hajadra kenheted.
A csajokba külön benne van, hogy szándékosan és ismételten felidegesítsenek, stresszeljenek. Nem geltétlenül saját döntésükből, ezt is a gyíkagy intézi, ezzel mérik le, hogy képes lennél-e együtt élni egy újszülöttel anélkül, hogy elfutnál vagy megfojtanád.
Keep it real!
Na akkor szálljunk le a talajra.
Régebben láttam egy műsort ... valami csoda kamerával nézték h a nők és a férfiak mit néznek elsőnek meg egy másik nemű idegenen. Az arc után szinte kivétel nélkül férfiak mell, nuni, lábak fenék. Nők, arc, kuki, fenék. ............Saját véleményem: Nők az arc és megjelenés után kb minden benyomásukat felül írják az anyagi szint érzékelésével. Ahogy megtudják h egy pali csóró ... 10/7 arányban tök mindegy, hogy néz ki az adott férfi ... azonnal hanyagolva lesz.
28.
Nem, tudós ez nem attól van. De aki ezt gondolja, sosem fogja megérteni miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!