Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek mi tetszik meg először egy fiúban ?
Figyelt kérdés
2023. aug. 28. 22:18
11/33 anonim válasza:
attol még ribik mert fiu kell nekik es nem lany
es mi ez a sok elvarasa fiuktol? a fiuk biztos hogy nem varnak el ilyen sokat egy lanytol.
12/33 anonim válasza:
#10 Ráadásul azzal se lenne semmi baj, ha valakinek egy 2 méter magas, kockahasú srác lenne a preferencia. Ettől nem lesz valaki r*bi.
14/33 anonim válasza:
Na, hát ez az ember sem normális xd
15/33 anonim válasza:
16. Tényleg nem vagy normális..
16/33 anonim válasza:
#16 bicska nyílik a zsebemben ezeket a válaszokat olvasva.
17/33 anonim válasza:
Mondjuk férfiként nem én voltam megszólítva, de nekem is egy lánynál az arc, szem, haj a első. Utána nézem a többit. De végül a viselkedése és a személyiség, ami a döntő nálam.
18/33 anonim válasza:
Mennyi álszent válasz jött. Ezek hol élnek? Mert nem a valóságban az biztos. Szűz 14 éveseknél esetleg így van viszont amiket leírtak legfeljebb havernak jók vagy valami lelki szemetesnek akinek el lehet mondani hogy megverték megcsalták és megalázták.
19/33 anonim válasza:
21. A te sikertelenségedet ne vetítsd ki egy egész nemre. Ez nem a nők hibája, hanem a te saját hibád.
Az, hogy nem veszed észre a saját hibáidat, nem mások kontójára kell írni..
20/33 anonim válasza:
A hangja a szeme a mosolya a haja a személyisége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!