Lányok, nők ha sétáltok az utcán és láttok egy fiut mi az ami tetszik rajta szóval mit néztek meg először egy fiun? {magassag, frizura, testsuly, szeme, arca}?
/ első vagyok /
Amúgy egy kérdés: testsúlyát hogyan tudom megnézni? :'D
Alacsony vagyok, ami először feltűnik perifériából az a magasság és a járás, öltözködés. Aztán arc, haj. Kezek, lábak pontosabban. Végül derék, váll szélesség és fenék. :)
Persze ez pár másodperc alatt lezajlik.
Nem nézem meg a fiúkat az utcán, csakakkor, ha valami nagyon megragadja a figyelmemet, akár ruha, akár arcszőrzet, haj, stb.
Amúgy ismerkedésnél amit megnézek: láb, fenék, száj, cipő.
Elsőre a haj, mert mániám a hosszú, szerintem pasikon a legszexibb a hosszú haj. Kár hogy nem soknak van ilyen.
De minden más is számít, főleg az összkép, meg hogy igényes legyen, ne legyen elhízva, ne lógjon rajta a ruha, öltözzön előnyösen, ne a sablondivat szerint, stb.
Férfiakat szoktam csak megnézni.
Alkat, magasság, stílus a legszembetűnőbb.
Ha jóval közelebb van hozzám akkor arcforma, szemek, ajkak, haj.
De azt szoktam észrevenni legelőször ami a legdominánsabb, annak a tulajdonságnak meg nem feltétlenül kell tetszenie.
pl: Rendszeresen látok egy fiatal férfit, reggelente gyakran utazunk ugyanazon a buszon. Az aránytalanul vastag combja tűnt fel legelőször, utána néztem meg jobban. Teljesen átlagos pasi, ha nincsenek a vastag combjai észre sem vettem volna.
Az arc.
Nem arról van szó, hogy mennyire néz ki jól (persze van akinek tetszik vki, van akinek nem..) hanem, hogy milyen benyomást kelt.
Okosnak tűnk, igényesnek? De azért nem beképzelt?
Ez jó. Az ilyen tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!