Mikor megláttok egy ilyen frizurával rendelkező lányt mit gondoltok? Tetszik? Esetleg ciki?
[link] vagy [link] vaagy [link] esetleg [link]
Mikor kislány voltam sokszor viseltem ilyeneket, de már nem merem, valahogy túl idősnek érzem magam hozzá. :D Gáz lenne ha ilyen hajakkal mennék utcára, iskolába? Ti szoktátok ezek közül bármelyiket is viselni? 16/L
Szerintem nagyon jol nez ki
Viseld onbizalommal ,es jol fog alni! :)
A fonott kontyos hajak finoman nőiesen, ezeket szerintem könnyű magabiztosan, természetes viselned.
A kétcopfos iskoláslány frizura bevállalásához szerintem kell egy kis vagányság, esetlenül viselve könnyen tűnhetsz gyámoltalan 14 éves bakfisnak, viszont vagány hozzáállással ördögien szexi.
Nos a két copfos iskoláslány frizurát 8.-ban még viseltem rózsaszín pólóhoz, világos farmerkabáthoz és sötét farmerhoz, de leszoktam róla mert mindenki egész nap a fonataimat fogdosta. :D
4. A frizura vagy a hajszín tetszik?
5. Kinek nem áll jól? Szerinted miért előnytelen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!