Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ciki ha oszul a hajam es nem...

Ciki ha oszul a hajam es nem festem hanem latszik? 30 n igénytelenségre vall? Nem akarom mérgezni magam ezert nem festem

Figyelt kérdés
2015. szept. 28. 09:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha téged nem zavar, akkor ne fesd. Az igénytelenség az, ha zsíros, koszos lenne. De engem speciel zavar magamon az ősz haj, így én festem.
2015. szept. 28. 10:05
 2/8 A kérdező kommentje:
Már volt aki szóvA tette ezért kerdem babás is vagyok igy nem ajánlott ilyenkor nem tudom mi alapján szólnak meg
2015. szept. 28. 10:19
 3/8 anonim ***** válasza:
Amíg terhes vagy, addig persze, ne is fesd, de utána (ez persze az én véleményem) eléggé csúnyán tud kinézni pláne egy fiatal nőn, ha ősz hajszálak éktelenkednek a hajában. Tényleg igénytelenül néz ki. Ahhoz, hogy fesd egyébként nem kell mérgezned magad, már nem az ötvenes években vagyunk, ahol hidrogén-peroxiddal marja szét a bőrödet minden festék. A maiak már nem azok a festékek. Vagy használhatsz hennát is, az teljesen természetes, és nagyon szép tud lenni :)
2015. szept. 28. 11:21
 4/8 anonim ***** válasza:
1. vagyok. Rajtam is kipróbáltak a mindenféle bio festekeket, sajnos az ősz hajszálakat nem fedi el. Így maradt a hagyományos. Vagy ha még nem annyira őszülsz, akkor jó megoldás a melir, mert nem megy a fejborodbe, és elég 2-3 havonta megcsinalni. Amikor terhes voltam én is meliroztattam.
2015. szept. 28. 11:39
 5/8 anonim ***** válasza:

Van, aki szerint igénytelenség, de van, aki szerint meg nem. Az a lényeg, te mit akarsz. Ne másnak akarj megfelelni. (persze könnyű ezt mondani...)

Ha te nem akarsz vegyszereket használni, hát ne tedd. Van a henna, ami színez, ha indigóval keverik, barnát is ad (különben vörös). Keress rá, hátha megtetszik.

2015. szept. 28. 12:49
 6/8 anonim ***** válasza:
A henna nem káros... mivel egy természetes dolog, és egyéb természetes cuccokkal is lehet hajat színezni. Teák, egyéb növények... Ha zavar az ősz haj akkor kezdj vele valamit. Ha nem zavar akkor mindegy.
2015. szept. 28. 15:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Az én anyukám hennával festette be, és teljesen megfogta az ősz szálakat is.
2015. szept. 29. 17:06
 8/8 timeamagdolna válasza:
Egyáltalán nem ciki, csak egy a lényeg: a derékig érő hosszú haj v.s. ősz haj nagyon nem illenek egymáshoz. Tehát a harmóniára ügyelj.
2015. szept. 29. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!