Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagyon igénytelenségre vall?

Nagyon igénytelenségre vall?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Van egy nagyon régi bőrkabátom, még az anyukámé volt, krémszínű. Át lett szépen szabva, viszont több évig hozzá sem értünk és ugye a bőr nem időtálló és elkezdett foltosodni(ami amúgy annyira nem is látszik,csak, ha jobban szemügyre veszik), viszont néhol már el is ért a bőr és "kiszakadt" kb. ilyen fél-2 centis csíkokban, szóval mintha beleakadt volna valamibe, a felső rétegén látszik a "szétmállás".3 ilyen van a vállán. Szerintetek fel lehetne még venni egy ilyen kabátot, vagy nagyon csövesnek látszana? Nem szeretnék megválni tőle, úgy imádom azt a kabátot(tudom, hogy hülyén hangzik).

Légyszi értelmes válaszokat!

Előre is köszönöm!

2012. jún. 28. 12:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Bocsi, de én nem venném fel.
2012. jún. 28. 13:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem már inkább ne vedd fel, hátha találsz egy hasonlót.
2012. jún. 28. 13:26
 3/4 A kérdező kommentje:

Sajnos én is jobban hajlok rá, hogy nem kéne hordani...:(

Köszönöm a válaszokat!

2012. jún. 28. 13:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia, láttam én már olyan kabátot drága boltban ami úgy nézett ki mintha kutya szájából szedték volna ki, ha így nézzük akkor még divatos is ha egy kicsit oszlik-foszlik, de mondjuk egy kép sokat segítene, bár nekem egyik kedvenc pulcsim itt ott szakadt, de még jól is néz ki, olyan mintha direkt ilyen stílusú lenne :)
2012. jún. 28. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!