Nagyon igénytelenségre vall?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy nagyon régi bőrkabátom, még az anyukámé volt, krémszínű. Át lett szépen szabva, viszont több évig hozzá sem értünk és ugye a bőr nem időtálló és elkezdett foltosodni(ami amúgy annyira nem is látszik,csak, ha jobban szemügyre veszik), viszont néhol már el is ért a bőr és "kiszakadt" kb. ilyen fél-2 centis csíkokban, szóval mintha beleakadt volna valamibe, a felső rétegén látszik a "szétmállás".3 ilyen van a vállán. Szerintetek fel lehetne még venni egy ilyen kabátot, vagy nagyon csövesnek látszana? Nem szeretnék megválni tőle, úgy imádom azt a kabátot(tudom, hogy hülyén hangzik).
Légyszi értelmes válaszokat!
Előre is köszönöm!
2012. jún. 28. 12:52
2/4 anonim válasza:
Szerintem már inkább ne vedd fel, hátha találsz egy hasonlót.
3/4 A kérdező kommentje:
Sajnos én is jobban hajlok rá, hogy nem kéne hordani...:(
Köszönöm a válaszokat!
2012. jún. 28. 13:33
4/4 anonim válasza:
Szia, láttam én már olyan kabátot drága boltban ami úgy nézett ki mintha kutya szájából szedték volna ki, ha így nézzük akkor még divatos is ha egy kicsit oszlik-foszlik, de mondjuk egy kép sokat segítene, bár nekem egyik kedvenc pulcsim itt ott szakadt, de még jól is néz ki, olyan mintha direkt ilyen stílusú lenne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!