Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igénytelenségre vall ez? Bővebben alul
Figyelt kérdés
A kérdésem érdekes lesz, nekemis megvan rá a magam válasza de kiváncsi lennék ti mit gondoltok... van egy nagyon já barátnőm (17) és neki van egy pasija (23) és ...
sokszor panaszolta nekem a barátnőm h a pasijának mindig hha taliznak izzadtság szaga van :S nehezen hittem el, mert igy első ránézésre nagyon igényes fiúnak tűnik és jólápoltnak... aztis hallottam h 1szer mikor a barátnőm orálisan akarta kielégiteni a fiut akk a...micsodájának nagyon pisi szaga volt..:S de ez csak egyszer fordult elő ... meg olyan is történt h lement a csajhoz a pasi, izzadt volt a pulcsija, másnap meg ugyanazt a pulóvert vette fel...igénytelen lenne? én nehezen hittem el ezeket a dolgokat a fiúról... lányok/fiúk szerintetek mennyire kiábrándítóak ezek??
2009. aug. 16. 18:38
1/15 anonim válasza:
eléggé igénytelen, szakitson vele.
2/15 anonim válasza:
az hogy valaki jobban izzad és ez által erősebb a testszaga, az még nem igénytelenség. Az már az ha ezt nem próbálja meg kezelni, vannak elég jó dolgok már ennek kezelésére. Nah az már elég nagy gáz, hogy nem vált pulóvert, nem tisztálkodik, stb. Ez már az igényteleség.
3/15 A kérdező kommentje:
de nekem ez annyira fura, lehet nemérezné h izzad? barátnőm szerint néha nagyon finom illata van a pasinak, de van mikor meg meglehet mellette pusztulni... tényleg énis ahogy elnézem, szép a bőre, szal ránézésére senki nem mondaná meg h ezek a problémái...
2009. aug. 16. 18:46
4/15 anonim válasza:
kínos:DDDDDDD az én barátom is 23,de neki finom illata van,IRIGY VAGY?;D
5/15 anonim válasza:
Szerintem ezt kettejüknek kéne megbeszélni, mert hosszú távon a hallgatás nem segít...
6/15 A kérdező kommentje:
teljes mértékben :D bár nemtudom, ha én 1szer érezném meg a pasimon h rossz az illata akkor biztos kiadnám az útját :S és a bnőm se tűri nagyon ezeket, csak gondolkodtunk, azthittük h mivagyunk túl sokat elváróak, de akk ezekszerint nem :D köszi a válaszokat:))))))
2009. aug. 16. 18:56
7/15 anonim válasza:
közös fürdés esetleg,irigységed csillapítására?
8/15 anonim válasza:
Kérlek szépen, nagyon egyszerű a megoldás. Mondom ezt én, akinek nem okoz gondot ilyesmiről beszélni. Volt egy kolléganőm, aki mellett sokszor el lehetett ájulni. Mindenki pusmogott a háta mögött, de szólni nem akar senki, végül én voltam a gonosz dög, pedig csak két hete dolgoztam még ott. Egyik nap megkértem hogy meló után ne siessen mert beszélni szeretnék vele. Elmondtam hogy kellemetlen ügy, de túl kell rajta esni mert beszélünk róla a háta mögött, és fordított esetben én elvárnám hogy szóljanak. Aztán nagyon hálás volt, min. háromszor megköszönte hogy szóltam. Úgyhogy csak finoman, de határozottan.
9/15 anonim válasza:
Az már igen csak igénytelenségnek számít.
10/15 anonim válasza:
Vannak jobban izzadó emberek, ahol néha a spay vagy stb sem számít de azért a napi tiszta ruháról meg főleg a a nemi szervek higéniájáról gondoskodni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!