Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igénytelenségre vall ez? Bővebben alul
A kérdésem érdekes lesz, nekemis megvan rá a magam válasza de kiváncsi lennék ti mit gondoltok... van egy nagyon já barátnőm (17) és neki van egy pasija (23) és ...
sokszor panaszolta nekem a barátnőm h a pasijának mindig hha taliznak izzadtság szaga van :S nehezen hittem el, mert igy első ránézésre nagyon igényes fiúnak tűnik és jólápoltnak... aztis hallottam h 1szer mikor a barátnőm orálisan akarta kielégiteni a fiut akk a...micsodájának nagyon pisi szaga volt..:S de ez csak egyszer fordult elő ... meg olyan is történt h lement a csajhoz a pasi, izzadt volt a pulcsija, másnap meg ugyanazt a pulóvert vette fel...igénytelen lenne? én nehezen hittem el ezeket a dolgokat a fiúról... lányok/fiúk szerintetek mennyire kiábrándítóak ezek??
A legelső hozzászólót, meg jól elküldeném a sunyiba!!!
Mi az, hogy ,,szakítson vele''??? Ember, te magadnál vagy? Ha valaki nem olyan, mint amit elvársz tőle, szóba sem állsz vele ahelyett, hogy megmondod neki: ,,Változtass.''?
Ez nem a kérdezőnek szólt.
1: nemfeltétlen érzi magán az "illatokat"
2: vannak akik hiába fürdenek,5 perc és ugy izzadnak mint a kacsa,télen is
3:a szex az elég sokszor spontán,és nemhinném hogy minden pasi pisilés után megmossa,törléstől meg nem lesz illatos
4:ugyanaz a pulóver már érdekesebb,az tényleg igénytelenség,vagy legalábbis figyelmetlenség,jártam már ugy hogy siettem,felkaptam a székből egy pulcsit,és későn vettem észre h előző nap összekentem,de mivel hideg volt,sok választás nem volt...
L
értem, de állitolag ez a pasi, tökjó illatú meg minden néha, néha meg nagyon izzadt, mondtam a barátnőmnek h néha bizt elfelejt lezuhizni :D
és szerintem a "micsodáját" is lehetne "karbantartani" xD szóval pisilés utána fiuk mindig jól megrázzák, nem??? szal ha jól megrázza akk nemlenne szabad h "olyan" szaga legyen, vagy én nemtom nemnagyon értek ehez:S:D
bár nemvagyok pasi,de egyszerü "lerázástól" még az illata ugyanolyan lesz...:D
(hozzáteszem még mindig jobb igy az ize,mint mikor frissenmegmosva szappanize van:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!