Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lányok, mi a véleményetek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mi a véleményetek arról a fiúról aki tegyük fel tetszik de facebookon ír először?

Figyelt kérdés
megvetitek ezért? vagy normálisan visszaírtok neki stb?

2018. máj. 11. 21:23
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
én normálisan visszaírnék neki mert lehet h csak szimplán félénk
2018. máj. 11. 21:29
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Valahol el kell kezdeni. Róma sem egy nap alatt épült fel. Ha egyelőre most ennyire van bátorsága; de tök jó pozitívum, hogy legalább nyit. Szal engem nem zavarna, nem tartanám tö ketlennek. Én aki kedvesen ír, annak normálisan vissza szoktam írni, de amúgy van, hogy későbbre halogatom, és aztán végül elfelejtem. Szóval tök mindegy, hol kezdeményez; lehet élőben is , meg neten is; csak ne várjon a semmire és üljön tétlen a babérjain, mert hátha örülhetnénk egymásnak; mert hátha esetleg ő is bejönne, és ha nem mer próbálkozni sehogy, akkor mindkettőnket megfoszt egy sor jó dologtól, kellemes perctől, vagy akár évektől, amiket együtt tölthetnénk, élményektől, amiket együtt át/megélhetnénk.
2018. máj. 11. 21:36
 3/3 anonim ***** válasza:
65%
Dehogy vetem meg!! Biztos visszaírnék, es nagyon orulnek, ha az a fiu irna nekem, aki tetszik! :) Foleg mert en batortalan vagyok hozza...
2018. máj. 12. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!