Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek mi tetszik meg először egy fiúban ?
Figyelt kérdés
2023. aug. 28. 22:18
1/33 anonim válasza:
Uhhh
Nekem az arca
Utána ugye megfigyelem az alkatát,a viselkedését,hangját,nevetését....
❤️
2/33 anonim válasza:
Külső elsőre: Az arc így összességében. Szem, mosoly, haj, kicsi vonások. Illetve a testalkat. Szeretem ha látszik hogy törődik azért a külsejével.
Belső elsőre: segítőkész, kitartó, figyelmes, bátor, udvarias, stb. Ezek akár egy-egy apróbb helyzetből is kiderülhetnek és rögtön szimpatikusabbá válik az illető a szememben.
4/33 anonim válasza:
Arc, meg nagy pozitívum, ha tud táncolni. A nevetés, jó humor. Meg ha amúgy kultúrált pl szereti a verseket. (Láttam már ilyen srácot, szóval nem lehetetlen)
5/33 anonim válasza:
Arca, mosolya, nevetése, szemei. ☺️
6/33 anonim válasza:
Az arca, a haja, a szemei. De végül a személyisége az, ami teljesen megfog. :)
7/33 anonim válasza:
Testépítő fijúk romokban ezektől a válaszoktól
9/33 anonim válasza:
Az arca, de főleg a szeme. A nagy váll, és aráylag vékony de kicsit izmos test. De a legfontosabb hogy kedves humoros viccel udvarias és segítőkész legyen. Nem a külső a lényeg, mert hiába egy izomagy bunkó, seggfej, állandóan edzőterembe járó férfival szóba se állnék.
10/33 anonim válasza:
8as miért ribik? Úgy olvastam, hogy a legtöbb lány először a fiú arcát nézi meg. Ez miért gáz? Senki sem azzal kezdte, hogy legyen kockahasa meg legyen 2 meter magas. Szerintem nagyon jó válaszok jöttek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!