Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszem neki?
Figyelt kérdés
Már lassan 1 éve lettünk újra jóba, és még télen egy kisebb buli alkalmán adott egy arcra puszit random és nem volt részeg se hogy amiatt lett volna, aztán mostanában meg egyre többet vagyunk együtt és sokszor megkérdezik hogy együtt vagyunk e és olyankor mindig azt mondja hogy nem, nem sose lesz így és ilyesmi de viszont ahogy mondtam eléggé sokat vagyunk együtt és mindig keresi a társaságom és amikor együtt is vagyunk akkor úgy érzem egy kicsit hogy több van köztünk mint barátság. Vagy lehet hogy csak egy nagyon közeli barátjának tekint, ti mit gondoltok erről? én 16/f ő 17/l2023. aug. 20. 23:35
2/10 anonim válasza:
Hát ez sajnos barátzónának tűnik :((
4/10 anonim válasza:
Mennyire osztja meg veled a titkait, magánügyeit?
5/10 A kérdező kommentje:
Szinte megoszt velem mindent
2023. aug. 21. 12:21
6/10 anonim válasza:
Akkor ez tényleg barátinak tűnik.
7/10 anonim válasza:
Szereintem csaak barat . De ebbol meg barmi lehet kesobb 😁
8/10 anonim válasza:
Hát ha 1 év alatt nem tett semmit, csak egyszer egy puszit, akkor sajnos kb ennyi is marad.
Mit jelent az, hogy újra jóban?
Hogy békültetek ki? És mi volt a gond?
9/10 A kérdező kommentje:
igazabol nem vesztunk ossze csak kiskorunkba joba voltunk es majdnem 1 eve kezdtunk el ujra beszelgetni
2023. aug. 23. 20:33
10/10 anonim válasza:
Jaj most olvastam újra át.. te vagy a pasi? Olyan csajosan mesélted a sztorit, bocs.
Télen adott egy arcra puszit. Tudod, ha barátként nézne rád, minden találkozáskor és elváláskor lenne arcrapuszi, meg ölelés is talán.
Szerintem hanyagold..
Vagy kérdezd meg tőle, hogy elmenne-e veled kettesben valahova? Ha igen a válasz, akkor megkérdezed, hogy randi esetleg?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!