Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem tudok kiszeretni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok kiszeretni ebből a fiúból?

Figyelt kérdés
Már jópár éve teljesen szerelmes vagyok belé. Osztálytársam, de nemsokára már külön sulikban tanulunk. Nagyon sokszor megbántott és több barátságomat is elrontotta. Először én és az első legjobb barátnőm lettünk szerelmesek belé, de ő egyikünket sem kedvelte úgy, csak velem jóban volt, úgyhogy a barátnőm féltékeny lett. Mínusz egy barátság. Aztán a legjobb barátnőm lett egy másik lány, akivel összejött a srác, mikor tudta, hogy tetszik nekem. Aztán szakítottak, jó sokszor, és mindig engem kért meg, hogy segítsek visszaszerezni. Segítettem (tökre nem tudom miért), és ez még párszor megtörtént, egyszer még össze is akart jönni velem, de nem éreztem helyesnek. Aztán az egyik másik legjobb barátnőmmel is összejött. Egyszerűen nagyon-nagyon szeretem, és ezt gyűlölöm. Segítsetek! Hogy szeressek ki belőle? (Az, hogy másik barátom lesz, nem nagyon működik, és egyébkent is csúnya vagyok)

2023. aug. 19. 19:51
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Könnyebb lesz, ha elválnak útjaitok.
2023. aug. 19. 20:08
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Keress valami jó kis huszonéves arcot, az akár összejönne egy tizenévessel is, aki csúnya, csak friss hús legyen.
2023. aug. 19. 20:37
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is ugyanígy vagyok.

A fiú az osztálytársam volt,és összejött egy nálunk 1 évvel fiatalabb lánnyal.

Minden szünetben nézhettem,hogyan sétálgatnak kézenfogva...

"**

Már nem láttam a nyári szünet eleje óta,és így,hogy rég láttam,csökkentek az érzelmeim.

Probálj meg minden kapcsolatot megszakítani vele! Ne nézegetsd a profilját! Csinálj vmi újat,ami eltereli a figyelmedet.

Sok sikert ❤️

2023. aug. 19. 22:47
 4/6 A kérdező kommentje:
1 és 3, nagyon nagyon köszi! 2es, te meg menj máshova trollkodni, mert senkit nem érdekelsz. Szégyen, hogy egyáltalán ilyet le mersz írni.
2023. aug. 20. 18:27
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Trollkodás? Tény. Volt olyan huszonéves, aki fogyatékos lányt dugott...
2023. aug. 20. 18:41
 6/6 1112 ***** válasza:
100%

Az érzések azok adottak, nem tudod őket felülírni a tudatottal.

Ha nem gondolsz rá sokat, előbb utóbb elhalványulhat amit érzel iránta. Meg még,ha nem találkoztok nagyon sokáig.

Még nem olvastam el a kifejtést; de gondolom, ha már nem leszel belé esetleg szerelmes; akkoris ő előkelő helyet fog elfoglalni a szívedben. Azért a szeretet az jó, azt Ne irtsd ki magadból!

2023. aug. 20. 20:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!