Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most tudtam meg, hogy a lány, akit eddig idealizáltam, voltaképp egy olyan kiscsaj, aki, ha eleget iszik, hát megdugják?
Figyelt kérdés
Néha-néha volt egy-két bandázós képe, de abban bíztam, hogy ez nem komoly. Hát komoly. Elég komoly. Ilyenkor mi a megfelelő megoldás? Felejteni?2023. júl. 29. 21:46
3/8 anonim válasza:
Ha az zavar, hogy sokan jártak már benne, akkor mindenképp hanyagold. Ezt azért így írom, mert ismerek egy hasonló lányt, aki kapcsolatban full hűséges, pedig szingliként sok dologban benne volt. Kapcsolat szempontjából az égvilágon semmit nem jelent az, hogy szingliként miket csinál egy ember.
4/8 anonim válasza:
"Kapcsolat szempontjából az égvilágon semmit nem jelent az, hogy szingliként miket csinál egy ember."
de. én bottal sem érnék olyan lányhoz akiben már járt fasz
5/8 anonim válasza:
Megadod az elérhetőségét? Meghívnám egy-két italra.
6/8 anonim válasza:
Amúgy mindegyik csajt, ha eleget iszik, de mindegy...
7/8 anonim válasza:
Előbb vegyél elegendő piát, aztán... és utána felejtsd el.
Vagy ha szexet sem akarsz, akkor a pia se kell, csak felejtsd el.
De komolyan, ebben mi a kérdés?
Egyébként is a kérdés tesz kérdéssé egy kérdést, nem a kérdőjel. Te egy kijelentőmondatot tettél közzé kérdőjellel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!