Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a helyzetben mi lenne a jó? (HOMO)
A kapcsolatunk úgy indult, hogy egy óvodába, majd egy osztályba jártunk. Főleg az utóbbinak hála nagyon sokszor láttuk egymást a tesi öltözőbe, az uszoda öltözőjébe meztelenül is. Aztán februárban valahogy (persze életkori szabályok kijátszásával) regisztráltunk egy társkeresőn, ahol elkezdtünk chatezni, majd tavalyelőtt márciustól már iskolán kívül is találkozgatni. Május 15-én lett hivatalossá téve a kapcsolatunk.
Tavaly, alig pár nappal a tanév vége után lehetőségem nyílt kiköltözni Németországba a szüleimmel, miután apu álláspályázata sikeres volt és állásajánlatot kapott a cégtől. Anyu nővér volt Magyarországon, főleg idősekhez járt ki. Itt pedig egy háziorvos mellett dolgozik asszisztensként. A szállást az első negyedévben apunak a munkáltatója biztosította, majd albérletbe költöztünk.
Nagyon nehéz volt számomra a költözés, miután már akkor volt egy közel 14 hónapos kapcsolatom egy fiúval, akiről tudtak, és akit elfogadtak a szüleim. A szülei tudnak a fiú másságáról, ill. arról is, hogy mi együtt vagyunk. A fiú speciális helyzete (lejjebb kifejtem ezt) miatt pláne nem fogadták kitörő örömmel a mássággal kapcsolatos bejelentését. A kiköltözést követően távkapcsolatban folytattuk, majd karácsonykor és húsvétkor találkoztunk.
Holnaphoz egy hétre lesz a 17. születésnapom és hat nap múlva jön ki hozzám. Szeretnék vele minél több időt eltölteni. Az elmúlt napokban többször felmerült, hogy milyen jó lenne, hogyha kiköltözne hozzám. Mindketten szeretnénk és a szüleim is benne lennének.
A nagyobb problémát az okozza, hogy a fiú agyvérzéssel született, két szívműtétje volt (szívritmus-szabályozóval él), magas vérnyomásos és cukorbeteg valamint a bal lába kicsivel rövidebb a jobbnál, ill. a bal kezén a mutató- és gyűrűs ujjának a felső harmada nem teljesen fejlődött ki. Emiatt a szülei – érthető módon – nagyon féltik őt. Ebből kifolyólag fogalmunk sincs, hogy miként tudnánk felvetni nekik a költözést. A másik probléma, hogy félévvel fiatalabb nálam, vagyis ő januárban lesz csak 17 éves.
Szakítás eszembe sem jut, mert nagyon szeretem. Nem vagyok a távkapcsolat ellen, de mégis csak szeretnék vele minél több időt együtt tölteni.
Mit tennétek a helyükben? Hogy kellene felvetni a szüleinek a kiköltözés lehetőségét? Ti belemennétek ilyen esetbe, hogy a gyereketek kiskorúként külföldre költözzön a párjához és annak szüleihez? Vagy hagyjuk, míg ő is betölti a 18-at (még másfél év) és majd utána?
17F/16F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!