Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek mit tegyek ebben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek ebben a helyzetben? Veletek is előfordul, hogy képek alapján döntötök?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem társkeresőn egy rendesnek tűnő, értelmes, komoly szándékú férfival. Alapból ennek mindig örülök, mert már ez is ritkaságnak számít (mármint hogy megbízható, értelmes valaki, szeretne kapcsolatot és vállalja is).

De a képek alapján nem annyira az esetem bevallom. Husis, macis típus, nekem pedig ez az alkat inkább taszító. Nem tehetek róla, egyszerűen így érzem. És voltam már hasonló testfelépítésű fiúval, akivel randizgattam többször is, együtt is aludtunk, de nem hozott tűzbe egyáltalán. Nyilván nagyon sokat számít a stílus, a kisugárzás is az alkat mellett, ami képeken nem jön át teljesen. De azt hiszem, vagyis szinte biztosan tudom, hogy nekem más típusú fiúk tetszenek, más típusú fiúkkal érezném jól magam. Láttam már olyan srácot élőben, akinek volt ugyan egy kis pocakja, kis cicije, de izmos, erős alkatú is volt, vastagabb karja, és férfias laza/sportos stílusa, ami így egyben tökre bejött.

De mi van akkor, ha élőben mégis tetszene? Érdemes ennek az ismerkedésnek adnom, amiket az elején felsoroltam indokok miatt, hiába képek alapján nem annyira az esetem? Kár lenne talán egyből elutasítani valakit, amúgy is ráérek, illetve én sem vagyok olyan hú de álompasi, hogy fussanak utánam mások, nincs lehetőségem válogatni. Aztán ki tudja, lehet kellemesen csalódok és élőben elvarázsol a személyiségével? Nem tudom veletek volt-e hasonló? Vagy képek alapján is tudtok dönteni egyből? Nem akarom áltatni és hülyíteni sem, egyszerűen bizonytalan vagyok.

Ezért gondoltam, hogy kezdésnek egy-két órás találkozó kis sétával, kávézóval, beszélgetéssel beleférne, hogy élőben ismerkedjünk, hiszen ez a lényeg, hogy élőben lássuk, halljuk, stb. egymást.

Viszont van egy másik probléma, hogy elég messze lakunk egymástól (kb. 110 km-re, ami kocsival 1,5 óra lenne kb. a Google térkép szerint), de egyikünknek sincs kocsija, tömegközlekedéssel pedig elég körülményes megoldani a távot. Engem ez is visszatart. Szerinte ez nem olyan nagy probléma. Felvetettem a találkozót, ő el is jönne, de egyből azzal reagált, hogy szeretne itt aludni nálam, ha már ennyit utazik, nem akarok 2 óra múlva hazaesni, és amúgy is kevés lenne pár óra a találkozóra, valamitartalmasabbra gondolt. Ezt viszont nem értem és nem tudom elfogadni, direkt mondtam neki előre, hogy ez így gond lehet. Első, tényleg legelső találkozón nem akarok együtt aludni vele, még ha szimpatikus lesz, akkor sem. Vagy egyáltalán elhozni magunkhoz (anyukámmal élek ráadásul). Próbáltam neki elmagyarázni ezt, de nem igazán fogadja el. Szerintem pár óra bőven elég első alkalomra, nem kell egyből mindent megtudni a másikról és nem is lehet egy alkalommal megismerni a másikat, sok-sok randi kell. Szerinte az alvásban nincs nagy dolog, csak szimpla alvás, nem kell érzelmi kötődés sem, nem akarna amúgy sem szexelni velem, nem ezért mondta. Nekem ez így nagyon nem szimpatikus.

2023. máj. 23. 20:01
 1/6 Jani Belucci ***** válasza:
100%
Az évek során megtanultam, hogy a talán az egy nemmel egyenértékű. Ha nem jön be képek alapján, és messze lakik, akkor kár erőltetni szerintem.
2023. máj. 23. 20:22
 2/6 anonim ***** válasza:
16%
Felszínes vagy kérdező!
2023. máj. 23. 20:25
 3/6 anonim ***** válasza:
94%

Velem egy hasonló eset történt tavaly. Elkezdtem ismerkedni egy sráccal, aki képek alapján nem nézett ki olyan rosszul, de nem is igazán volt az esetem. Elkezdtünk írogatni, és kiderült, hogy egyébként tök jó arc, ezért találkoztunk is. Na hát előben már nem igazán jött be egyáltalán, viszont tényleg nagyon bírtam a személyiségét. Az ő részéről, legalábbis az elmondása, és a fizikai közeledései alapján, én bejöttem neki. Gondoltam adok ennek egy kis időt, hátha nálam is majd kialakul egy bizonyos szintű vonzalom. Utána volt még pár randi, nála is aludtam egyszer, de semmit nem éreztem, ezért inkább friendzone-oltam...

Azóta visszagondolva lehet érdemesebb lett volna tovább húzni, mert koránstem biztos, hogy fogok olyat találni aki bejön nekem, és én is tetszem neki, ezért lehet inkább legalább olyannal kéne együtt lennem, aki irántam érez valamit, de én ezt nem viszonyom... Mindenesetre akkor ezt éreztem a helyes döntésnek.

Én azt tanácsolom, hogyha te még bízol abban, hogy találsz olyan embert, akivel külsőleg és belsőleg is szimpatikusak vagytok egymásnak, akkor inkább hagyd ezt a srácot, de ha inkább adnál az egésznek egy esélyt, mivel elmondásod szerint rendes a srác, akkor az is szerintem egy teljesen valid döntés.

Egyébként arra viszont ne nagyon számíts, hogy előben jobb lesz a külső benyomás, mint a képeken. Az esetek többségében szerintem ez fordítva szokott lenni...

Ja és nekem nagyon fura ez a mindenképpen ott aludni akarás. Hogyha nem csak szexuális szándékkal ismerkedtek, ráadásul a szüleiddel élsz, akkor szerintem teljesen normális a te hozzáállásod, míg az övé elég megkérdőjelezhető...

2023. máj. 23. 21:28
 4/6 anonim ***** válasza:
52%

Én nem értek egyet az első válaszolóval. Engem már ért pozitív csalódás a képeket követően, van olyan, aki szimplán nem fotogén. Sokkal többször szívtam meg olyannal, aki képek alapján "tökéletes" volt, mint olyannal, aki a "talán", "hàtha" kategóriába esett.

Ha ekkora a távolás, akkor szerintem vedd rá, hogy facetime-on beszéljetek előtte. Ott látni fogod a kisugárzásàt és ha off, akkor udvariasan megírod utána, hogy részedről sajna nincs kémia. Ha a facetimeon tetszik az arca, hangszíne, kisugárzása, akkor nagy valószínűséggel élőben sem lesz gond.

2023. máj. 23. 21:31
 5/6 anonim ***** válasza:
94%

Bármilyen is valaki,aki elsőre a másiknál akar aludni,offos azonnal.

Távolság megint csak gond.

Ha képről sem jön be,akkor ez a harmadik de fontos ok. Nem szereted a husis alkatot,akkor ne ismerkedj ilyennel.Ennyi.

Egy biztos,hogy friendzone nem ér meg ennyit.

Mielőtt lepontoznak,tapasztalatból írom mind.

Már egy 20-50 km táv is gond az utazgatással.Az első találkozáson pedig egy sétánál,max egy kávénál több nem érdemes,mert a szimpátia fontos,hogy legyen,alakuljon. Ha nincs,akkor egy séta,beszélgetés és udvarias elköszönés.

Ottalvás bármilyen okból is mélyebb és komolyabb ismeretséget feltételez.Otthon élés esetén pedig plusz anya ottléte is belejátszik.

Persze ez az én nézetem,de így,ahogy leírtad, már elköszöntem volna tőle.Elnézést kérek ezért ,de ez van.

2023. máj. 24. 04:32
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Aki szebb egy fokkal az ördögnél és találkozni akar esetleg Randizni avval mindenképp találkozok.

A fotók már nagyon nagy része hazugság, kamu filter...

2023. máj. 24. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!