Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit kéne tennem ebben a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem ebben a helyzetben, ezek után? Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Múlt héten pénteken a munkahelyemen olyat tettem, amit soha nem gondoltam volna, hogy meg fogok tenni, de azt sem, hogy valaha ilyen helyzetbe kerülök, pont én. Rá se ismerek magamra, és szégyellem is…

Kicsit hosszú lesz, de muszáj kiírnom magamból, és tanácsot kérnem, mivel nincsenek meleg barátaim, akikkel ezt megbeszélhetném.

Szóval, az történt, hogy tavaly szeptemberben kezdtem el dolgozni a jelenlegi munkahelyemen, mivel tavaly nyáron diplomáztam. Egész jó munkahely, jó a fizetés, a kollégák is rendesek, a főnök is jófej és nem szigorú. Sikerült mostanra beilleszkednem, annak ellenére, hogy meleg vagyok, és ez igazából látszik, vagy inkább érződik rajtam, és ez nagy félelmem volt. De értelmiségiek között vagyok, és nem zavar senkit szerintem. Vagyis, nem igaz, hogy senkit, mert korábban már hallottam a hátam mögött megjegyzéseket, összesúgtak, kuncogtak, de nem a közvetlen kollégáim, hanem egyéb, alsóbb munkakörben dolgozóktól, de szembe soha nem bántott senki, szóval ennek örülök. A portások és karbantartó/szerelő férfiak is biztos kibeszéltek a hátam mögött, mert hallottam is, mikor elmentem mellettük (csoportosan beszélgettek mondjuk), hogy összesúgnak, vagy láttam a megvető "ő tuti b*zi" pillantásaikat. Ők azok a tipikus, mondhatni közhelyes heteró férfiak, férfiasak, és nem fogadják el, ha valaki nem ilyen. Én meg pláne nem illek bele ebbe a képbe, lányosabb vagyok, alkatilag sem vagyok egy férfi. De nem öltözködök lányként, nem parádézok és feltűnősködök, inkább próbálok szolid lenni és kedves mindenkivel. Azt be kell vallanom viszont, hogy nekem az ilyen és hozzájuk hasonló, macsós férfiak nagyon is bejönnek, vonzóak. Az egyik karbantartó kimondottan tetszett már jó ideje, megnéztem magamnak, amikor tehettem a szemem sarkából, mert pont az esetem. Kb. 30 (+- 1-2 év, nem tudom biztosra) éves lehet, magas (hát, talán 180-85 cm körül, én vagyok 168 cm), erős-izmos alkatú, tuti jár kondizni, mert vastag izmos karjai bicepszi vannak, erős vastag a nyaka is, a lábszára is, sok tetoválása van a karján és néhány a kezén, szőrös az alkarja, a lábszára, kicsit a mellkasánál is láttam, hosszabb borostája van, nagy kezei vannak, mély hangja, fekete rövidebb, de végülis fazonra nyírt haja, dúsabb szemöldöke, barna szeme, teltebb ajkai. Nyáron volt úgy, hogy csak trikóban dolgozott és rövid nadrágban. És feszült rajta minden, ahj, fantáziáltam is róla bevallom, a csomagját párszor meglestem, és volt ott tartalom úgy láttam. Az utcán, hétköznapi ruhában még sosem láttam, és nem sokat tudok róla, a magánéletéről, csak a keresztnevét tudom. Meg pletykákat hallottam róla, hogy alvilági alakokkal üzletel és alvilági banda vezéreknek dolgozik mellette, fekete piac és társai. Bár lehet ez csak kamu és túlzás, mindegy. Szóval nem egy kedves aranyos kinézete van, inkább ijesztő és szigorú. Sosem beszélgettem vele, sosem szólt hozzám, csak ő is úgy nézett rám, ha esetleg elmentem mellette, vagy elmentünk egymás mellett, gondolom mély megvetéssel, a "kis b*zi gyerek". Legalábbis, most péntekig teljesen ezt hittem…

Szóval pénteken nekem tovább benn kellett maradnom. A mi részlegünkön, a közös pihenős tartózkodós szobában, amihez tartozik egy fürdő és WC, ott kiégett a mennyezeti lámpa fénycső. Hívtuk a karbantartást, hogy jöjjenek és cseréljék ki. Meglepetésemre Ő jött, aznap délután, már majdnem munka vége előtt, hogy kicserélje. Hozott létrát is, szerszámokat, égőt, ami kellett. És ugye valakinek ott kellett maradnia vele, hogy figyelje, és majd a végén igazolja, hogy a szerelő elvégezte a munkát. És hát rám esett a döntés, én maradtam.

Ő megjött, nem szólt hozzám, én csak köszöntem hogy hello, és beengedtem a szobába és mutattam a fürdős-WC-s részt. Ő csak bólintott, lepakolt, és elkezdte csinálni a dolgát. Én először csak a szobában leültem egy székbe és vártam. Eléggé izgultam és szorongtam, hogy nehogy beszóljon vagy valami. De igazából kíváncsi is voltam rá, és gondoltam úgy sem tenne semmit, hiszen ez a munkája és én sem vagyok vele bunkó. Eltelt egy kis idő, leszerelte a bórát, stb. én közben odamentem az ajtó mellé és elkezdtem nézni, ahogy dolgozik. Tényleg nagyon tetszett. Kicserélte közben az égő csövet, majd visszaszerelte a búrát. Aztán a végén véletlenül leejtette a csavarhúzót. Én odaléptem és felvettem, közben lejött a létráról és összecsukta, majd odajött hozzám, odaadtam neki, erre mormogta a mély hangján, hogy "kössz". Na nem volt nagyon kedbves, de én meg ezen felbátorodva, de nem is tudom miért mondtam igazából, hogy "nincs mit, amúgy menők a tetkóid". Hirtelen jött ez, bár igaz volt, tényleg tetszettek. De most nem trikóban volt, hanem egy munkaruhában, szóval igazából csak az egyik kezén láttam kisebb tetkókat. Kissé elfintorodott, vagy nem is tudom, valami fura mosoly-szerűt csinált a szájával, és megkérdezte, hogy "tetszik?" Én meg mondtam, hogy "igen, tetszenek, szerintem neked jól áll" Erre megint mondta, hogy "kössz" Aztán levette a felső részét a munkaruhának, alatta csak egy trikóban volt. Ezen eléggé meglepődtem és elkezdett hevesebben verni a szívem. Mondhatni elkezdett pózolni nekem, a karjait mutatta egyiket aztán a másikat. Én meg eléggé ámultam, bámultam, és csak annyit tudtam mondani, hogy "fúú ezek nagyon menők tényleg". Kérdezte, hogy nekem van tetkóm? Mondtam hogy nincs, magamon nem tetszene, de másnak jól tud állni. Erre mondta, hogy a mellkasán is van tetkó, megnézem? Próbáltam lazának tűnni, és mondtam, hogy öhm ahha, persze. Aztán levette a trikóját is. Na itt már tényleg hevesebben vert a szívem. Iszonyat szexi volt. Nagy erős húsos mellizmai voltak, széles mellkasa és keményen álló nagy mellbimbói, kellemesen szőrös mellkasa és hasa volt, mellé ugye a széles válla, vastag izmos felkarjai, vastag eres alkarja, és látszott azért hogy kockás a hasa, de nem az a típus, akin nincs a bőre alatt zsír és vékony a bőre és minden átlátszik, szóval nem a szálkás típus, hanem a húsosabb-izmos, szóval wow. Tényleg volt egy-két kisebb, feliratos tetoválás a mellkasán. Én eléggé elbambultam ahogy néztem a testét, megint megkérdezte, hogy tetszik? A mély hangján. Erre mondtam, hogy igen, és amúgy nagyon izmos vagy azta, gratulálok. Biztos sokat edzel. Erre megint kicsit vigyorgott egyet, majd befeszítette az egyik karját behajlítva, ott előttem, meztelen felsőtesttel. Mondja, hogy "köszi, ja járok edzeni, muszáj. Fogd csak meg nyugodtan, nézd meg ha tetszik" Vagy valami ilyesmit. Én meg, hát ott pózolt előttem és kinyújtottam a kezem, és elkezdtem tapogatni a bicepszét, ami tényleg nagyon kemény volt, széles, vastag. Majd mindkét kezemet rátettem és megmarkoltam. Akkor lassan abbahagyta, leengedte a karját, én meg tovább fogdostam a bicepszét, finomabban, majd a húsos vállát is. Mondtam hogy wow ez nagyon kemény nagyon jó vagy, vagy valami ilyesmit. Közben ő elkezdett beszélni a tetkóiról, hogy melyiket mikor csinálta és miért, mit jelent neki, volt családi tragédia miatt is. Nem igazán figyeltem bevallom, nem is lényeges, én csak simogattam és fogdostam a karjait, miközben mesélt, aztán a másik karját is, alkarját, majd a mellkasán lévőkről is mesélt. Mondtam neki, hogy a mellkasod is nagyon ki van gyúrva, látszik, hogy sokat edzel, sok idő kell, le a kalappal, és ő közben végig hagyta, hogy ott is megfogjam a mellizmát, belemarkoljak a szőrös húsába, de csak finomabban, mindkét kezemmel. Eszméletlen volt, igazából kicsit már itt elvesztettem a fejem, de ő itt állt előttem és hagyta. Nézett rám, mikor befejezte a mondandóját, én pedig végül levettem róla a kezem, kicsit már talán sokat is fogdostam gondoltam magamban, de nagyon is élveztem. Talán az arcomon is látszott, mert zavarban voltam. A végén mondta, hogy jaja köszi. És aztán jött a nagy meglepetés, hogy a combján is van egy tetkó. "Meg akarod nézni, ugye?" Ezt már kicsit határozottabban kérdezte. Csak annyit mondtam erre, hogy igen, és nyeltem egy nagyot. Erre szépen lassan elkezdte kicsatolni az övét, lassan lehúzta a sliccét, és lassan letolta a nadrágját. Közben rám is nézett azért. Én meg már kezdtem nagyon nagyon zavarba jönni, de kezdtem észhez is térni, hogy mit is csinálok itt, mi van itt??!! Akkor lecsúszott a munkás nadrágja, és elém tárultak a vastag, tényleg vastag szőrös combjai, és közöttük a nagy csomagja. Egy fehér pántos zöldes fecskében volt, és eléggé dudorodott ott neki a farka, nem tudtam eldönteni, hogy ez az alap mérete, vagy merevedése is van közben? Lefelé állt, nem oldalra, hanem a vége lefelé volt, és úgy feszült az alsója. Erre egy mondhatni parancsot adott ki, hogy "térdelj le!" Erre tisztán emlékszem, mert itt kezdődött igazán a lényeg, és itt megint elveszítettem a fejem.

Amit írtam is az elején, hogy voltam képes ezt megtenni, ott és akkor. De egyáltalán ő hogy volt képes rá? Miért tette? Ő is meleg titokban? Vagy biszex, csak titkolja? Nem hinném, hogy fenn lenne Romeon, próbáltam a közelben lévők alapján beazonosítani a hétvégén, ezen járt az agyam, de semmi. Lehet csak így akart megalázni, a b*zi diplomás gyereket? Remélem nem mondja el senkinek és nem lesz ebből bajom. És nem fog erőszakot tenni vagy ilyesmi, ettől is félek. Mert bár ez az alkalom nem volt az, nem tiltakoztam, hanem én is akartam belül, kár lenne letagadnom, és azt is, hogy élveztem. Mert élveztem, de akkor is félek tőle…

Bocsi hogy sokat írtam. A vége is fontos lehet, nem tudom, bár nem mondott igazán semmit

2022. nov. 21. 21:19
 1/8 anonim ***** válasza:
81%
Ez a szösszenet egy meleg novella volt. Se írói tehetséged, se fantáziád.
2022. nov. 21. 22:26
 2/8 anonim ***** válasza:
89%
:) jó sztori
2022. nov. 21. 22:27
 3/8 anonim ***** válasza:
89%

Nekem tetszett a sztori, érdeklődve olvastam.

Bár az nem tiszta, le is szoptad végül?

2022. nov. 21. 22:50
 4/8 anonim ***** válasza:
95%
Könyvmoly vagyok, ha írsz egy könyvet kérlek szólj😁
2022. nov. 21. 23:09
 5/8 anonim ***** válasza:
94%
Én heteró nő vagyok, de rendesen felizgultam erre a sztorira.
2022. nov. 21. 23:16
 6/8 anonim ***** válasza:
94%
Én is szeretek ilyen sztorikat írni. Kevés jó van az internet, sokat is olvastam több nyelvben is, de a tiéd nagyon jó lett. Mondjuk hiányzik az aktus része.
2022. nov. 21. 23:54
 7/8 anonim ***** válasza:
92%
Végülis mi lett azt nem írtad le?
2022. nov. 22. 06:46
 8/8 anonim ***** válasza:
91%

Tetszett a történet. Ha igaz, akkor se tehetsz semmit.

Nem gondolom, hogy el fogja mondani bárkinek a cégnél! Azért az nem egy átlagos dolog, hogy egy kigyurt karbantartó pasi, egy nálánál sokkal kisebb, véknyabb srácot rávegyen ilyenekre, és azt még világgá is kürtöli.

Ha meg megteszi, akkor Te bepanaszolhatod, hogy a testi erejét kihasználva kényszerített.

Nyugodtan menj dolgozni, tedd a dolgodat, mint eddig. Majd kiderül, hogy mit is akart jelenteni az az egész történet. Lehet tetszettél neki, és többet akar tőled! Azért azt nem feltételezem, hogy esetleg megerőszakolni akarna. Abban a szituban azért úgy viselkedtél, mint akinek csak az az egyetlen vágya, hogy előtte térdelj, és megtedd .....

2022. nov. 22. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!