Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vajon mit kéne tennem ebben a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mit kéne tennem ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Jópár évvel ezelőtt, édesanyám újra férjhez ment és mostohaapám első házasságából volt egy lánya, aki hat évvel idősebb nálam, így ő lett a mostohanővérem. Nemrég lettem 20 éves és amióta csak megismertem a nővérkémet, mindig remek kapcsolat volt köztünk. Megosztottunk egymással örömöt és bánatot, ahogyan az jó testvérek között szokás. Viszont pár éve kezdődött egy elég kínos dolog nálam. Folytonosan és elég intenzíven kívántam a mostohanővérkémet. Először csak fantáziálgattam róla miközben kivertem, aztán az egyik róla készült fényképére élveztem, végül odáig fajult a dolog, hogy pár hónapja, elcsentem az egyik használt bugyiját és ráspricceltem. Ennek azonban véget akartam vetni és miután összeszedtem a bátorságomat, leültem vele megbeszélni ezt a rendkívül kínos dolgot. Tudjátok mi történt? Megcsókolt és azt mondta neki is voltak ilyen gondolatai, de félt attól, mi lesz, ha felfedi őket. Pontosan tudtam mire gondolt, viszont őszintén örültem a helyzetnek, ám az igazság csak olaj volt a tűzre. Nagyon hosszan csókolóztunk és simogattuk egymást, aminek az lett a vége, hogy én megujjaztam ő pedig lecumizott. Roppant furán éreztem magam utána, pedig életem legjobb orálját kaptam. Furdalt a lelkiismeret, de hajtott a vágy is. Végül néhány napja, mikor sikerült hosszabb időre kettesben maradnunk, vad szeretkezésben gabalyodtunk össze. Imádtam minden percét, de most egyikünk se tudja, hogyan tovább.

2022. jún. 16. 19:26
 1/7 anonim ***** válasza:
75%
Nem tudom hogy igaz,vagy kitalált történet,de kicsettintettem az árbócrudat.Józsi bácsi 64F
2022. jún. 16. 19:28
 2/7 A kérdező kommentje:
Én a teljes igazságot írtam le. Ha valaki mégsem hiszi el, hát sajnálom. :)
2022. jún. 16. 19:30
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha a sztori tényleg igaz, a mostohaapád előző házasságából van a lány, szóval rokoni kapcsolat szigorúan véve nincs köztetek. Ha kapcsolatot akarnátok, az a család miatt kínos lehet, de ha csak szex, nem para, helyben van. :D
2022. jún. 16. 19:34
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nincs köztetek genetikai kapcsolat, semmi akadálya, hogy együtt legyetek. A családotok reakciója jó kérdés, mielőtt ezzel előálltok, legyen önálló kereset és lakás, mert esélyes, hogy repültők.
2022. jún. 16. 19:43
 5/7 anonim ***** válasza:
Az zavar benneteket, hogy 6 évvel idösebb a lány?
2022. jún. 16. 20:09
 6/7 A kérdező kommentje:
Azért vagyunk bizonytalanok, mert nem épp hétköznapi a helyzetünk
2022. jún. 16. 20:15
 7/7 anonim ***** válasza:

Mi a probléma?

Nem vagytok vértesók,bármit csináltok az törvényes...

Sexuális keretek közt.

2023. febr. 26. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!