Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem simogatni a barátnőm hasát (olyan kockás *-*), de nagyon csiklandós, emiatt állandóan nevet és sose hagyja:( Hogyan tudná ezt leküzdeni? Veletek volt már hasonló?2022. okt. 25. 14:35
1/18 anonim válasza:
Ha a hasonlo alatt azt érted, hogy simogattam-e a partneremet ugy, hogy neki nem esett jol, söt kimondottan rosszul esett neki? Akkor a válaszom igen. Talán a különbség, én nem vártam el, hogy ö "küzdje le" önmagát a kedvemért, hanem én hagytam abba, nem eröltettem. Neked ez meg sem fordult a fejedben?
3/18 A kérdező kommentje:
Kedves #1es válaszoló
Köszi a választ, de ő is változtatni akar ezen:) Ezért kérdezem, nyilván nem akarok rá erőltetni semmit és "kínozni" se szoktam
2022. okt. 25. 17:13
5/18 A kérdező kommentje:
#4 ezt a számot honnan szedted?:D
Egyébként 17
2022. okt. 25. 20:06
6/18 anonim válasza:
Általában a 12 éveseknek szokott ennyi eszük lenni
7/18 A kérdező kommentje:
#6 Nem értem mi a kifogásolható a kérdésen! De ha nem tetszik csak görgess tovább! Szép estét!:)
2022. okt. 25. 20:33
9/18 A kérdező kommentje:
#8 Ezt nagyon fontos volt leírnod, köszöjük!
2022. okt. 25. 22:16
10/18 anonim válasza:
Fogadjunk egy hete vagytok együtt kb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!