Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz manapság?
Miért ilyen nehéz manapság egy jó párkapcsolatba kerülni??
Sokaknak több kapcsolatuk is volt de kevés embertől hallom hogy régóta egy olyan kapcsolatba lennének ami kettőjükről szól nem pedig az elvezetrol vagy az egyik boldogságról miközben a másik már nem akarja.
Ha meg egy olyan társ jön az életedbe akivel összeillenel másik ált "toxic" kapcsolatot akár.
Ezt fiatalabbakra és idosebbekre is értem meg hallom tőlük.
20F
Szerintem még az is a baj, hogy gyakran nem őszinték az emberek, nem mernek őszinték lenni, igenis néha kurvára szabadjára kell engedni az érzelmeket, igenis néha veszekedni kell, igenis néha fel kell rázni az állóvizet.
Ráadásul manapság azt tanácsolják: rosszat mondott a barátod rólad? Szakíts. Veszekedtél? Szakíts. Van valami probléma? Szakíts.
#3 szerintem is ez az egyik fő probléma de ha őszinte is vagy olyannal kell az lenned aki megbecsüli.
De örülök hogy vannak ertelmesek is csak meg kell őket találni
Igen, ez emberfüggö. Gyakran van, hogy csak a népszerüségért, és egymás kielégítéséért vannak együtt. Viszont, ha 2 értelmes ember összetalálkozik, akkor nem csak futókalandok tudnak kialakulni.
Manapság sok a kis tini qrva, és a fuckboyok, de szerencsénkre vannak értelmes emberek is.
3. Teljesen egyetértek. Nekem is mindenki ezt mondta.
Nehéz időkön mentünk keresztül, mindenki azt mondta az időmet pazarolom a páromra. Voltak veszekedések, párterápia. De nem adtam fel, ő sem.
Most ott vagyunk. Ugyan én vagyok az idősebb, nő.
Ő 22, én 24. Nem akarom elengedni, nem is szeretném. Ráadásul csak tőle kaptam ennyi törődést, előző kapcsolatokban ennyit sem.. :)
Örülök hogy sokan így vagytok ezzel
#8 nektek pedig boldogságot
9. Köszi, de hidd el hogy k*baszott nehéz egy kapcsolatot folyamatosan sínen tartani. Mindkettő ember részéről nehéz.
Szerinted is nehéz jó társat találni, kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!