Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szisztok Arabok miért nagyon...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szisztok Arabok miért nagyon féltékenyek? Mármint megszállottak.

Figyelt kérdés

Van egy Arab fiú akivel már nem vagyok együtt hol

Így is csak interneten voltam vele de ugy veszem észre nem tudja elfogadni ha más fiúval lát azt mondja hogy vigyázzak ara a fiúra meg hasonlok. Kamu insagramrol követ kiteszek egy történt a fiú havaromal es o az az egyetlen aki megnézi a fiú történet is pedig nem követi. Ilyen dolgokat tesz sorolhatnám mar en látok ebbe többet?

2023. máj. 25. 08:47
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Meg sokszor mondta legutóbb is 3 hetel ezelőtt hogy folyton én járók a fejébe nem talal nalam jobbat hasonlók hívott magához ki hogy éljek ott vele és a családjával
2023. júl. 5. 10:32
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Tiltsd le, ebből soha nem lenne egészséges, kiegyensúlyozott párkapcsolat.

Ez az egyszer hideg, egyszer meleg játék tipikus manipuláció. Amikor kiakad rád, meg árulónak nevez azt azért csinálja, hogy megtörje az önbecsülésed, lejjebb vigye az önértékelésed. Amikor pedig ezek után újra mézesmázosan viselkedik, azt azért csinálja, hogy lásd ő milyen jó hozzád, pedig te elárultad, gyakorlatilag legyél neki hálás amiért hajlandó veled foglalkozni.

Az meg hogy hozzáköltözöl végképp eszedbe se jusson, onnantól az anyja szolgálója leszel, semmibe nem fognak nézni, mert te nekik mindig csak egy kívülálló leszel

2023. júl. 5. 13:26
 13/17 A kérdező kommentje:
Szóval ezek mogott csak játék megy😔
2023. júl. 5. 13:30
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Már ne is haragudj de 3 év alatt már megszabadulhattál volna tőle.

Tiltsd le a pitsába!

Az hogy kivisz és hozzájuk költözöl az meg gyakoatilag öngyilkosság.

A család szolgája leszel. És még elmenekülni sem tudsz majd.

Ha valami tevés sivatagos helyen lakik akkor az nem olyan ahol nők egyedül kószálhatnak.

2023. júl. 5. 19:00
 15/17 A kérdező kommentje:
Töbször megszabadultam tőle de írt kamu instán tiltókon bekövetett kamu fiokok azt hittem azért mert szeret
2023. júl. 5. 19:51
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha valóban szeretne nem kamu profilokkal keresne.

Kitudja hány naiv leányzót szédit világszerte!

Az megvan,hogy miután behuzott vinne haza még néhány feleséget?

És biztosan nem te leszel a főfeleség.

2023. júl. 5. 20:38
 17/17 anonim ***** válasza:
Az ujjaival? Íjesztő. Azóta történt valami?
szept. 16. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!