Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1.Milyen nő az akiért minden férfi térdre borulna? 2.Hogyan legyenek a normális pasik a megszállottaim?
1.Arra gondolok hogy mit neveztek tökéletes nőnék aki belsőleg is meg külsőleg is tökeletes. Hogy nézne ki szerintetek egy ilyen nő? Milyen lenne a személyisége?
2.minden kisfiú szerelmes belém ami kiábrándító. De egyszer lehetne már egy igazi férfi is akinek tetszek. És mit tegyek hogy az idősebb/érettebb férfiaknak bejjöjek?
Mindegyik nem fog.
Akármit is mondanak, vannak köztük normálisak.
Igen, érettség! Az sokat számít, ha nem csak dugóbaba akarsz lenni egy érett férfi ágyában, hanem valódi társ az életében.
Idővel összejön, nyugalom!
1
Mindenkinek más. Nekem pl a sportos, izmos, másnak a vékony, harmadiknak a duci. Belsőre legyen érett, okos, humoros, törődő, szerető, stb
2
Nem tudom. Hány éves vagy? Mi nálad a "kisfiú", és az "érett pasi "? Mondjuk flörtölj az idősebbekkel, vagy nem tudom.
Ne bulizzon, ne legyenek férfi barátai, ne legyen sok barátnője, legyen szűz. A rendes lányok hétvégén kávézni/fagyizni/étterembe járnak egy vagy maximum 2 barátnővel. Ilyen legyél!
"Number one thing a man's looking for is women can stand next to him that every single man wants and not a single man can say >>I've had<<" ~Andrew Tate
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!