Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Megszallottan szerelmes belem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megszallottan szerelmes belem egy fiu. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nekem egyaltalan nem job be o se külsőre se belsőre, meg o az a tipikus, tudjátok ilyen szerencsetlen szep szoval. Na szoval nem egyszer volt, hogy követett hazaig pedig teljesen mashol lakik.

Egyszer ereztem, hogy valaki all mogottem a suliba, hátra neztem es 1 mm volt koztunk es így megszolal hogy:hello es mosolygott...

Emellett mindig bámul, nem lehet tőle a suliban nyugodtan enni, meg órán is folyamatosan nez, le sem veszi rólam a szemét. Mar a baratnoim szerint is nagyon idegesítő.

Mit tegyek? :/

2020. jan. 14. 15:35
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
*nem jon be
2020. jan. 14. 15:36
 2/11 anonim ***** válasza:
89%

"szerencsétlen szép szóval" - hát ha ez a szép szó...

Próbáltál beszélni vele? A követés valóban megszállottságra utal (Biztos, hogy téged követett? Ezt sem beszéltétek meg?), de az, hogy kitüntett a figyelmével alapvetően nem ördögtől való.

Mondd meg neki, hogy nem szeretnél tőle semmit, számodra kellemetlen a közeledése.

2020. jan. 14. 15:53
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem beszélsz vele erről, akkor ezt folytatni fogja...

Ha egy fiú és egy lány sokszor néz egymásra, esetleg a lány elkapja a tekintetét, az általában egy jó visszajelzés a fiúnak, hogy igen tetszem neki.

Nah most te nem azért nézel rá, mert tetszik, hanem mert ellenőrzés, hogy már megint téged néz e. A hirtelen elnézés max az miatt van, hogy "úr isten de idegesítő hogy néz"

Muszáj lesz vele beszélnek, hogy ez téged zavar és ebből már egyből az is leesik neki, hogy nem tetszik neked.

Nyilván ne alazd meg azzal, hogy 30 másik diák előtt mondod meg neki a frankot, hisz ha szép vagy és aranyos, akkor nincs mit tenni... tetszeni fogsz a fiúknak, max nem mindenki néz téged folyamatosan.

Egyszerűen ha látod hogy nincsenek sokan korulott, (folyosón, utcán, buszmegállóba) akkor menj oda hozzá és mond meg neki, hogy észrevetted, hogy nagyon sokat néz téged és ez nagyon zavar téged.

Kellemetlen szituáció, de muszáj vele közölni, mert ha nem, akkor tovább fog nézni és egyre bosszantóbb lesz és egy idő múlva szorongatni is fogsz emiatt.

2020. jan. 14. 16:00
 4/11 A kérdező kommentje:
#2 Nyilvan valoan engem kovetett..
2020. jan. 14. 16:26
 5/11 anonim ***** válasza:
66%
Lehet meg akar erőszakolni :D
2020. jan. 14. 19:07
 6/11 A kérdező kommentje:
#5 Fujj xdd
2020. jan. 14. 19:47
 7/11 anonim ***** válasza:
67%

"szerencsetlen szep szoval"

Hogy érted ezt?

2020. febr. 9. 16:21
 8/11 A kérdező kommentje:
#7 Tipikus luzer fiu, tudjatok aki egyszerűen annyira ügyetlen hogy mindent kiejt a kezéből, elesik mindenben, egy kört nem bír futni tesin.. A tanárok is tudják hogy egy kesz szerencsetlenseg
2020. febr. 9. 16:32
 9/11 A kérdező kommentje:
És nagyon gázul öltözik :/ Tudom hogy nem külső alapján kell elitelni az embert, de tényleg nagyon gáz, pedig nem szegenyek egyaltalan
2020. febr. 9. 16:32
 10/11 anonim ***** válasza:
97%
Figyelj, a lúzerek néha helyesebbek és kedvesebbek, mint a “menők” ha érted mire célzok. :’D
2020. febr. 9. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!