Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lesz valaki megszállott?
Figyelt kérdés
A kérdésemet az ihlette meg,hogy nagyon sok olyan eset van,amelyből gyilkosság/öngyilkosság lesz.Akár féltékenységből vagy szerelemféltésből,de nem képes leállni az elkövető,még rendőrségi beavatkozással sem.Az még gyakoribb,hogy valakit zaklatnak,mert a másik fél nem képes elfogadni,hogy visszautasították.Az is lehet válasz,hogy valaki magányos és csak így képes szeretni,vagy egyszerűen nem tudja hogyan fejezze ki az érzéseit.Nem sok információt találtam az interneten ezzel kapcsolatban,legalábbis logikus magyarázatot nem.A kérdés még mindig fent áll: mitől lesz valaki olyannyira ragaszkodó,hogy képes legyen gyilkosságra,akár úgy,hogy a szerelmét még csak nem is ismeri.Ha valaki tud hasonló történetet (akár Veletek történt meg ilyesmi),akkor írjátok meg.2017. márc. 23. 16:31
1/1 anonim válasza:
velem történt ilyen , a fiú tudja, hogy tetszik én szerettem volna többet tőle , de ő nem (mondjuk ezt nem is igazán beszéltük meg) , de mi után én ezt elmondtam neki nem nagyon műtatot érdeklődést felém így lett ez a helyzet ami most van .... bele vagyok bolondulva , mindig azon képzelődök , hogy milyen jó lenne vele és mit csinálnánk . Leszarja a fejem nem is foglalkozik velem , nekem ez pedig nagyon rosszul esik ,hogy nem kellek senkinek , nem vagyok neki elég jó . Sokszor én is mondom , hogy megyek felkötöm magam mert nem bírom a sok csalódást már , azzal a tudattal lenni lehet ,hogy soha nem fogsz elég jó lenni senkinek ... de SOHA nem lennék öngyilkos és a másikat se ölném meg ...Szóval kedves kérdező szerintem az okozza ezt ,hogy valakit annyira szeretünk és ragaszkodunk hozzá (valami miatt ),hogy nem akarjuk ,hogy másé legyen , ki sajátitjuk ,nem akarjuk elengedni (egy közösen töltött nap , beszélgetés , ami szép volt jó volt akkor , de már nem az ELMÚLT, abba kapaszkodunk , hogy ne múljon el és tartson még )Ezáltal nehezebben megy az elengedés és a túl lépés amibe belebolondulnak , utálnak mindent és mindenkit , az ex új barátnőjét/barátját , az egész világot , hogy mindenki ellenük van és később öngyilkosok és gyilkosok lesznek .Remélem valamilyen formában tudtam segóteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!