Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lesz valaki megszállott, egy másik ember iránt?
Akkor leszel megszállott valaki iránt,mikor hosszú ideje nem volt melletted senki.Se barát,se ismerős se család se senki,és mikor hirtelen betoppan az életedbe egy ember aki iránt mély érzéseket táplálsz és ő is irántad,akkor nagy eséllyel "megszállott" leszel.
Én már voltam ilyen helyzetben,visszatekintve az akkori énemre,elég nevetséges voltam.
Dehát ez van,ha az ember nagyon magányos.
Vannak emberek akik különcök, zárkózottak, nem igénylik a társaságot, ha mégis akkor az az ember különleges a szemükben. Mindenki vágyik a szeretetre, csak valaki válogatósabb, ezért magányos, inkább egyedül van, "vár a nagy találkozásokra". Nekem is van ilyen férfi az életemben. Tartania nem kell tőlem, ezt magamban, csendben élem meg. Véletlenül találkoztunk.
Sose üldöznék senkit, de nem tagadom, hogy a megszállottja vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!