Van egy film amiben egy lány szerelmes lesz a tanárába akinek viszont családja van. De a csaj kezd megszállott lenni és minden féle durva dolgot csinál. Mi a címe?
Biztos vagyok benne, hogy nem ez a film az, amire gondolsz, mert nem a tanárjába szeret bele a diáklány, hanem az orvosába. De ajánlom ezt a filmet: Szeretni bolondulásig
Angélique (Audrey Tautou), a hóbortos diáklány számára a szerelem egyet jelent Loic (Samuel Le Bihan) nevével. A 35 éves orvos azonban nős, és hamarosan apa is lesz. Sok akadály áll tehát a boldogság útjában, de mit számít az? Ha szeretünk valakit, reményben élünk: szenvedélyesen, őrülten, s akár szélsőséges tettek elkövetésétől sem riadunk vissza. Ennyi a történet... vagy legalábbis úgy tűnik. De egy egészen más szemszögből nézve ugyanaz a szerelem egészen másmilyennek látszik. És aztán a záró képsorok persze megcáfolni látszanak minden korábbi elképzelésünket...
Háát van egy sorozat amiben egy lány beleszeret a tanárjába, de abban a tanárnak nincs családja... Kb majdnem annyi idős mint a lány csak 3-4 év lehet köztük.
Nem ez az amit keresel, de nagyon jóó!
Persze ez nemcsak erről a csajról és a fiú szerelméről szól, csak egy szerelmi szálbenne :)
a címe: Hazug csajok társasága
röviden arról szól h van egy lány Alison aki váratlanul eltűnik, és meghal a hulláját csak 1 év után találják meg. 4lány akik a barátnői voltak Alisonnak őket zaklatja egy --A nevű idegen...
de nekem tetszik :)
remélem azt is megtalálod amit keresel :D
Megtaláltam valami véletlen folytán: Gyilkos megszállottság. Remélem te is erre gondoltál.
3. voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!