Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Azóta szégyenlem magam...!?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azóta szégyenlem magam...!?

Figyelt kérdés

1 hónapja vagyunk együtt a bàràtnömmel.

Az a helyzet, hogy tegnap először voltam nàluk és nàluk aludtam.

Nagyon régóta tetszett màr nekem, nagyon szerlmes voltam belé màr az előtt is amikor még nem jöttünk össze ( valószínűleg ez vàlthatta ki belőlem )...

Lényeg a lényeg, filmeztunk és egyszer csak adott egy puszit és megölelt, hozzàm bujt és egy kicsit elérzékenyültem nem akartam, hogy észre vegye de nyilvàn észre vette, hogy kicsit "beszipogok" meg konnybe volt a szemem.

Kerdezte mi abaj én elmondtam neki, hogy jól esett meg szeretem stb...

És azt mondta hogy aranyos vagyok meg őrült neki, de azóta kellemetlenül érzem magam!

Félek hogy "szarosnak" tart...

2023. máj. 10. 21:02
 1/6 anonim ***** válasza:
98%
A ti korotoban még inkább cukinak tartják azt a fiút aki elpityeredik.
2023. máj. 10. 21:13
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha látta rajtad, hogy nem bánatból könnyezel, hanem mert annyira jó volt az egész helyzet feelingje, akkor max örül neki, hogy ennyire jól érzed magad vele. Emiatt szerintem ne aggódj. Ha ezután nem látsz rajta semmilyen változást pl a viselkedésén akkor részéről az ügy lezárva.
2023. máj. 10. 21:15
 3/6 Nonameboi ***** válasza:
100%
Ne érezd magad így e miatt! Neked ez új, ezt biztosan tudja és megérti, mindenkiböl máshogy jönnek elö az érzelmek, ne szégyeld!
2023. máj. 10. 21:15
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Valahogy túl kéne lépned ezen a szégyenérzeten, mert semmi alapja sincs.

Nem bűn, ha fiúként elérzékenyülsz néha, és ettől még nem leszel egy kis "szaros" sem. A barátnőd is megmondta, hogy aranyosnak találja, és szerintem biztos őszinte volt. Engem például sokkal inkább taszít, ha egy nem srác vállalja az érzelmeit, és igyekszik egy érzelemmentes robot maradni.

17/L

2023. máj. 10. 21:25
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nincs benne semmi, inkább romantikus, hogy így meg tudod élni az érzelmeid. Beszéld meg vele nyugodtan.
2023. máj. 10. 21:29
 6/6 anonim ***** válasza:
93%
Egy férfinek is vannak érzései, ez teljesen normális.
2023. máj. 10. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!