Egy féri zaklathat egy másik férfit a facebook-on? Mivan akkor,ha én szégyenlem magam feljelenteni az illetőt?
Figyelt kérdés
Én eddig csak arról hallottam,hogy férfiak zaklathatnak nőket,de nekem folyamatosan írkál egy alak,hiába tiltom le,ír egy másikról. Azt írta,hogy szeretne befektetni a vállalkozásomba,itt szeretném megjegyezni,hogy nincs értelme befektetni egy büfébe,soha nem lesz nagyobb a vásárlók száma. Cserébe pedig játszani szeretne velem,ő ezt részletesebben fogalmazta meg, betegesen. Eléggé rám van kattanva az ürge,valószínűleg már látott a büfémben. A helyzet az,hogy a hátam mögé nézek gyakrabban. Jelenleg nincs pénzem kamerákat felszereltetni a házamban. Jah,tegnap azt írta,hogy minden álma azt nézni,ahogy én alszom. Gondoltam ez azért nem hangzik túl jól. Egyenlőre még nem aggódom túlságosan,inkább csak idegesít a dolog,hogy az utolsó pénzemből kamerákat kellene felszereltetnem,az olajat meg ingyen nem cserélik ki. :D2022. szept. 2. 22:18
1/4 anonim válasza:
Simán jelentsd fel. De ha most még úgy gondolod, hogy mégsem jelented fel, annyit azért ajánlok, hogy az üzeneteiről legalább készíts képernyőképeket. Lehet, hogy később méghülyébbé válik, és elkerülhetetlen lesz a feljelentés. Ekkor jól jön majd a több bizonyíték.
2/4 A kérdező kommentje:
Rajtam fognak röhögni.
2022. szept. 2. 22:47
3/4 anonim válasza:
Szerintem enged meg hogy figyeljen amikor alszol. Biztos aztán lenyugszik.
4/4 anonim válasza:
Tiltsad le a p-ba. És állítsd be, hogy csak ismerőseid ismerősei jelölhessenek, csak ismijeid láthassák a postjaidat. Van egy csomó ilyen privacy beállítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!