Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit kéne tennem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés

Egyik nap a fiú osztálytársam elkérte random a discordom (nem tudom honnan tudta hogy van) és mivel közösségben eléggé szorongok és alpból nem tudok nemet mondani ezért megadtam neki. Ez után leítam neki hogy inkább csak valorantba friendeljen be.

A lényeg hogy ezt azért nem tartom jó döntésnek hogy bármilyen formában is megvan nekem barátnak, mert pasim van és mindketten komolyan gondoljuk a kapcsolatunkat. Mindketten féltékenyek vagyuk, ő csak azért lett féltékeny mert én nem örültem bizonyos dolgoknak. (Lányokkal beszélgetett és ez nem tetszett azonban rájöttem már hogy ezen fölösleges aggódni, de már késő volt mert ugye jött az hogy ha te csinálod akkor én miért nem csinálhatom, ami amugy tök logikus volt tőle, ezért mindenkitől is elzártan magam) Ezek után én nem tudtam nemet mondani az osztálytársamnak (akivel amúgy ez volt az első mondatom). Nagyon rosszul éreztem magam emiatt. Nem mondtam el a barátomnak és ez a legrosszabb benne. Már látom hogy hibáztam és ma cseréltünk a barátommal valorant accot és megkérdezte miért nem mondtam el. Aztán még beszéltünk erről pár sort, és abbahagytuk a témát. Mivel távkapcsolatban vagyunk ezért ritkán találkozunk és dc-n beszélünk. Ő olyan tipus hogy miután elmegyek voice chatről és megbántottam valamivel akkor inkább leírja és nem voice chaten mondja el. Viszont én úgy nem szeretek vitázni. És most is ezt fogja tenni. El kéne mondanom az egész storyt mert akkor lehet jobban megértené, de van valakinek jobb ötlete mit kéne tegyek? Én sose csalnám meg őt és őt szeretem, viszont nyilván ez a tettem meg fog változtatni dolgokat.

2023. máj. 2. 21:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretném megsérteni az érzéseidet, de ha valaki ennyire féltékeny és leuraló, mindamellett nem tisztel meg annyira, hogy rendesen beszéljen veled, akkor az redflag. Ne haragudj, de nem normális, ha ennyire parázol, úgy, hogy SEMMI rosszat nem csináltál, és az sem az, hogy egy párkapcsolat miatt elzárkózol mindenkitől, mert elvárja. És ha ezek után nem tudja helyénkezelni a szitut, csak megsértődik a nagy SEMMIN (mert hidd el, hogy ez tényleg semmi) akkor nem neki kéne szakításon gondolkodnia. Ennek ellenére, nyilván nem látok bele a kapcsolatodba, csak arról nyilatkozhatok, amit te leírtál. Ezért szerintem nem ártana egy 3 személlyel beszélned a témáról, aki objektíven belelát a kapcsolatotokba, ismer mindkettőtöket és akiben megbízol. De ne felejtsd el, nem vagytok házasok, ezért nem is kell úgy viselkedned. Amit leírtál az bőven kívülesik a megcsalás, kapcsolatból kikacsingatás, vagy féltékenységre okot adó szituáción. Ezt egy egészséges kapcsolatban szerintem 2 mondattal le lehet tudni, de ha az egyik felet esetleg kelleténél jobban zavarja, akkor le lehet ülni és röviden megbeszélni. Csak arra kérlek: ne görcsölj rá ennyire
2023. máj. 6. 21:44
 12/12 thugshaker420 válasza:
Mondjad mi a neved jövök veled gamesco
2023. máj. 26. 01:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!