Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem?
Egyik nap a fiú osztálytársam elkérte random a discordom (nem tudom honnan tudta hogy van) és mivel közösségben eléggé szorongok és alpból nem tudok nemet mondani ezért megadtam neki. Ez után leítam neki hogy inkább csak valorantba friendeljen be.
A lényeg hogy ezt azért nem tartom jó döntésnek hogy bármilyen formában is megvan nekem barátnak, mert pasim van és mindketten komolyan gondoljuk a kapcsolatunkat. Mindketten féltékenyek vagyuk, ő csak azért lett féltékeny mert én nem örültem bizonyos dolgoknak. (Lányokkal beszélgetett és ez nem tetszett azonban rájöttem már hogy ezen fölösleges aggódni, de már késő volt mert ugye jött az hogy ha te csinálod akkor én miért nem csinálhatom, ami amugy tök logikus volt tőle, ezért mindenkitől is elzártan magam) Ezek után én nem tudtam nemet mondani az osztálytársamnak (akivel amúgy ez volt az első mondatom). Nagyon rosszul éreztem magam emiatt. Nem mondtam el a barátomnak és ez a legrosszabb benne. Már látom hogy hibáztam és ma cseréltünk a barátommal valorant accot és megkérdezte miért nem mondtam el. Aztán még beszéltünk erről pár sort, és abbahagytuk a témát. Mivel távkapcsolatban vagyunk ezért ritkán találkozunk és dc-n beszélünk. Ő olyan tipus hogy miután elmegyek voice chatről és megbántottam valamivel akkor inkább leírja és nem voice chaten mondja el. Viszont én úgy nem szeretek vitázni. És most is ezt fogja tenni. El kéne mondanom az egész storyt mert akkor lehet jobban megértené, de van valakinek jobb ötlete mit kéne tegyek? Én sose csalnám meg őt és őt szeretem, viszont nyilván ez a tettem meg fog változtatni dolgokat.
Ha ennyitől kiakad, és szakít, az nagyon nem normális. Nulla bizalommal nem sokat tartogat nektek ez a kapcsolat. Te legalább realizáltad, hogy hibáztál. Az, hogy ő ennek ellenére folytatja ezt, elég gyerekes gondolkodásra vall. Dolgozzatok a kapcsolatotok, mert ha így folytatjátok, ez nem fog sokáig tartani.
Ne aggódj, egyetlen bejelölés (vagy mi) miatt, ez tök természetes. Ha a barátod így túlreagálja, és nem tudod vele ezt megbeszélni, én szakítanék.
Jaj szívem ne aggódj! El tudom képzelni hogy ez para helyzet lehet, de attól még hogy egy osztálytársad bejelölt téged, semmi nem történt. Mármint komolyan ha a barátodat ennyi zavarja, akkor ott vele van a baj. Próbáljatok beszélni egymással sokat az érzéseitekről, hogy kinek mit jelent a bizalom stb. Ezt kell elsősorban megszilárdítani.
Megkérdezhetem hogy mióta vagytok együtt a pasiddal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!