Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most akkor mit kellene tennem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor mit kellene tennem?

Figyelt kérdés
2 srác is csapja nekem a szelet, mindkettő nagyon bejön, de egyszerűen nem tudok dönteni, kivel jöjjek össze... az egyik cigizik, bunkó másokkal, és szeret bulikba járni stb, a másik inkább tanul, félénk, és figyelmes... mit tegyek? nem igazán szeretném egyiket se megbántani.... (nem kérek kioktatást továbbra sem:D)
2023. ápr. 28. 19:37
 1/9 anonim ***** válasza:
96%

Az elso ha ilyen magabiztos, mar elhivott volna, nem?

Neked kizaro ok gondolom, hogy cigizik, bunkozik. Kesobb szted veled nem fog csinalni?

Hany evesek vagytok?

A masodik sracon kicsit batoritanod kell, lehet onbizalomhianyos, ugy erzi hogy keves hozzad.

2023. ápr. 28. 19:56
 2/9 anonim ***** válasza:
91%
1-es jól leírta a lényeget. A félénk srácba próbálj kis önbizalmat lehelni, a másikat hagyd a fenébe.
2023. ápr. 28. 20:15
 3/9 anonim ***** válasza:
15%
Én pont a kettő közötti vagyok. Szóval válassz egy hatmadikat.
2023. ápr. 28. 20:22
 4/9 Nonameboi ***** válasza:
90%
Ha bunkó másokkal, cigizik, bulizik, az nekem egy nagy red flag lenne. A jövöben az ilyenekböl lesz az aljanép. Szerintem ne gondolkozz ezen sokat, gondolt át melyikükben mit szeretsz miért. a második szimpatikusabbnak és érettebnek tünik, csak bátorítsad egy kicsit :D
2023. ápr. 28. 21:49
 5/9 anonim ***** válasza:
83%

Nekem is redflag lenne az első srác, nem értem, hogy neked miért tetszik.

Én már ismerkedtem félénk sráccal, feloldódott, és sokkal jobb embernek láttam. Csak nem voltam neki az esete. :D

Nem bántam meg, de örültem, hogy megismerhettem.

2023. ápr. 28. 23:30
 6/9 anonim ***** válasza:
89%
Tök "jó", hogy az első srácot még opcióként említed, pedig nagyon is tudod, hogy amiket csinál, az taszít téged. Ha csak kettő opció van, akkor egyértelmű, hogy az utolsó, de egyiket sem szereted, úgyhogy...
2023. ápr. 29. 09:31
 7/9 anonim ***** válasza:
86%
"nem kérek kioktatást továbbra sem:D" - Hiába nem kérsz, ígyis fogsz kapni, mert irreálisan gondolkodsz.
2023. ápr. 29. 10:21
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem kérdés, hogy a második.
2023. máj. 2. 17:54
 9/9 NTBS ***** válasza:
78%
Csak a második.
2023. máj. 2. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!