Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Van egy lány az évfolyamomban, tök jól el tudunk beszélgetni, kedvelem a társaságát, látszólag ő is az enyémet.
Ma reggel mikor mentem be a suliba a folyosón ült és megszólított hogy megölelhet-e? Én nyilván igent mondtam, tök jó meg minden de kicsit fura hogy ő kezdeményezett.
Mit tanácsoltok mit tegyek, mit gonoldhat most rólam, mi járhat a fejében?
Válaszokat előre is köszönöm.
2022. okt. 21. 18:25
1/4 anonim válasza:
Szerintem túlgondolod.
Kezdeményezz legközelebb te, és hívd el valahova, pl egy közös ebéd.
2/4 anonim válasza:
Legközelebb menj oda, és öleld meg kérdés nlkül. Beszélgess vele, hívd meg egy fagyira, mindegy, mire.
3/4 anonim válasza:
Keresd a társaságát! Szervezzetek közös programokat!
Szerintem te is bejössz neki szóval nyugottan kezdeményezz!
Sok sikert!
4/4 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal, hogy túlgondolod és örülj neki, add vissza neki, azzal viszont nem értek egyet, hogy kérdés nélkül! Sőt, nem csak hogy nem értek egyet, felháborít, ugyanis ebből lesz a zaklatás, erőszak. Pont, hogy mindig mindenki kérdezzen és kérjen engedélyt a másiktól, tenne bármit is vele! Kérdezni szexi, a válasz meg ne megfélemlítésből származó beleegyezés legyen, hanem kifejezetten lelkes egyetértés! Ez mindkét fél érdeke! Inkább legyen fölösleges a kérdés, mint a fölösleges vádaskodás nemi zaklatás vagy netán erőszak vádjával, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!