Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Vajon mi kellene tennem?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mi kellene tennem? Részletek lent

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az a helyzet, hogy elég érdekes helyzet állt elő az életebemben nem volt még hasonló. 3 évvel ezelőtt volt egy lány akit egy sulis kirándulás alatt ismertem meg és egész jól kijöttünk már akkor is megfogott valamivel, utána beszélgettünk azért amennyit a helyzet engedte.. És én úgy éreztem, hogy akart volna többet is utalt arra, hogy csókoljam meg. Illetve volt még más hasonló jel is. Csak, hogy nekem akkor még barátnőm volt. Vele szakítottam ez miatt is de nem csak ez volt a dologban... Sokáig próbáltam elnyomni magamban ezt az érzést, de nem sikerült 3 év után se pedig próbáltam másik lányokkal is össze jönni az a 3 év alatt volt másik kapcsolatom és olyan helyzetek is amikből nem lett az mert nem jutottunk el oda. De most felmerült bennetek a kérdés, hogy miért nem azzal a lánnyal próbáltam meg akit 3 éve ismertem meg? Nos azért, mert időközben valami az ő részéről furcsa lett.. Kb csak köszönni szoktunk egymásnak szóval valami elromlott. Én így nem mertem hozzá oda menni eddig beszélni a múltról pedig most már egyre érzem, hogy kellene mert lassan kifutok az időből. Szerintetek megérné vele újból beszélni? Mert akkor azért jobb volt. Nézegettem nincs neki senkije azóta sem szóval akadály sincs. Szeretném megbeszélni vele, hogy miért kerültem egy ideig, ugye itt arra gondolok, hogy addig nőm volt és már akkor féltem, hogy többet érzek iránta ami be is következett csak visszafogtam amit nem kellett volna, mert ha az akkori barátnőm annyira illett volna hozzám nem szeretek bele másba.. És ezeket szeretném letisztázni vele hátha ő is tudná viszonozni amit érzek. Szerintetek ennyi év után megérné ismét beszélni vele? Tényleg itt én hibáztam, hogy nem engedtem az érzéseimnek és szakítás után nem kértem bocsánatot tőle amiért kerültem kicsit, meg abban is, hogy úgy voltam vele, hogy őt majd más pótolhatja.. 3 év alatt nem találtam ilyet. Vágjak bele, beszéljek vele? Nehéz lesz azután, hogy ennyit hibáztam, de nem volt még ilyen velem és azt hittem megtudom oldani egyedül. Hát nem

2021. febr. 24. 21:53
A kérdező szavazást indított:
Próbáld meg
Nem éri meg az egész
23 szavazat
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem beszélj vele. Történet valami azóta?
2021. febr. 25. 09:24
 2/3 anonim ***** válasza:

Próbálj meg vele beszélni nyugodtan!

Semmi baj nem lesz belőle a sztori alapján.

2021. febr. 25. 09:31
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, még nem történt semmi ugyanis én nem igazán tudom magam kifejezni online és mivel most nincs suli csak így lehet.. De majd lehet megpróbálok valami ürügyet keresni. Kíváncsi vagyok mit gondolhat így most rólam, de lehet látni sem akar. Majd egyszer kiderül
2021. márc. 4. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!