Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem?valaki valmami jó tanácsot tudna adni?
A fiú-lány "barátságban legalább az egyik fél mindig többet akar. Ha megtalálja máshol, akkor vége van.
Másrészt a barátnője nem örülne, ha korábbi barátnőjével találkozgat.
A srác most kettőtök között őrlődik.
Mivel bevallottad hogy szereted, de utana visszaleptel azzal hogy neked ez sok hirtelen o jogosan hiszi azt hogy te csak szorakozol vele.
O nem szeret igazan mert akkor probalkozna meg es nem adna fel/ nem hisztizne mint egy p*csa.
De neked sem kellene azt mutatnod mintha szorakoznal vele.
Dontsd el hogy vele akarsz e lenni vagy sem!
Szerintem itt rengeteget hibáztál, és lenulláztad a bizalmát irántad. Nem tudom, hogy lehet-e ebből valami, de ha igen, akkor nagyon sokat kell változnod, tenned, bizonyítanod. És itt nem a szexre gondolok.
Elmondom, hogy mi történt eddig az én olvasataimban, mert több is van.
Első olvasat:
Megismerkedtetek, ő belédszeretett, te ezzel tisztában voltál, de nem mondtad meg neki, hogy csak barátság, mert féltél, hogy elveszíted, szóval húztad a mézesmadzagot. Ez nem kicsit önzőség.
Ő ezt idővel meglátta, hogy nincs esélye nálad, csak barátzóna, de neki ez kevés, és belemenekült egy másik kapcsolatba.
Utána még mindig szeretett, és felvette veled a kapcsolatot, hogy hátha (talán valami alapján reménykedett még).
Szerintem ilyen tisztázós beszélgetéseket eleve nem társaságban találkozva kéne megtenni.
A másik olvasat az, hogy baromira féltél szerelmes lenni, vagy paráztál, hogy a szerelemmel oda a barátság.
Tessék elhívni találkozni, kettesben. Ne feltétlenül randira, de egy rohadt őszinte beszélgetésre. Kérdés, hogy tényleg utál-e vagy csak haragszik, vagy mi van. Bizonyítanod kell, hogy változtál, és kiérdemled a bizalmát. A szól, hogy szereted, egy dolog, de ott kell lennie, hogy tudsz kommunikálni, stb. És igen, lehet, hogy nagyon megégette magát, és most egy kicsit nyuszi lett.
De igenis, kettes találkozó kell, és nem izémizélni, hogy neked ez most korai, meg nem állsz rá készen, mert ezt ő már baromira nem fogja tolerálni, és akkor az történik, amit a legkevésbé akarsz, a maradék esélyed is elveszted.
Tehát elmondani neki, hogy mi volt benned, és ha őszintén beszélsz, és nem csak annyit, hogy "szeretlek", akkor talán megbocsájt, és megnyered újra a bizalmát. És ha elmondtad, akkor nyilván azt is el kell, hogy mit szeretnél, mire vágysz... de ez a csak társaságban találkozni... szerintem elég fura helyzet.
Aztán ha nem is jön össze a dolog, akkor is szerintem jobb, mint a jelenlegi helyzet, mert legalább elmondhatod magadnak, hogy bár hibáztál, de mindent megtettél, hogy helyrehozd. Jelenleg csak sajnálod magad. Az önsajnálat meg a legszarabb "megoldás".
Ja és nem árt bocsánatot kérni, ha megbántottad.
Aki mer, az nyer.
A csajszis dolgát meg soha ne hozd vesd a szemére, mert ahhoz nincs jogod, se okod, örülj, ha tiszta lappal indultok, de akkor mindkettőtöknek legyen tiszta lapja. Ezt kérheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!