Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit kellene tennem?valaki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene tennem?valaki valmami jó tanácsot tudna adni?

Figyelt kérdés
Előre sajnálom, hogy ilyen hosszasan írtam le.Őszintén, fogalmam sincs ,hogy hol kellene kezdenem.Elég hosszú story lenne. Egy éve, hogy megismertem egy fiút, tökre spontán, majd az egész estét együtt töltöttük. Nagyon könnyedén beszélgetünk szinte olyan volt mintha már 1000 éve ismernénk egymást. Aztán kiderítette az instámat,majd rámirt.Napi szinten beszélgettünk s elég gyakran talalkoztunk is utána már. Igazából sejtettem,hogy többet szeretett volna tőlem amit a barátai folyton megerősítettek,de én csak barátként tekintettem rá és más volt a kiszemeltem, ennek ellenere ugyan úgy viszonyoltam hozzá, mert nagyon megkedveltem és szerettem vele lenni. Konkrétan miatta kaptam vissza a mosolyomat. Őszintén, féltem attól, hogy ha bevallja az érzéseit és komolyabbra fordultak volna közöttünk a dolgok és kapcsolat lett volna belőle egy idő után biztosan elveszithettem volna,viszont ugy gondoltam,hogy barátként tartós kapcsolatunk lenne,legjobb fiú barátomnak tekintettem.Na igen tök szuper volt minden majd 3-4 hónap után az egész tarsasagunkal elmentunk iszogatni és ez a bizonyos fiú is ott volt. Nem értettem, hogy az egész este alatt miért nem szólt hozzám egy szót sem,közben tökre sokat talalkoztunk,beszéltünk,de akkor nem is nagyon foglalkoztatott. Ez igy ment ugy három héten keresztül minden alkalommal,majd az egyik közös barátunk mikor kettesben voltunk mondta,hogy lett barátnője de nem tudta, hogy ezt mennyire szabad-e elmondania nekem ugyanis tényleg szerelmes ,,volt,, belém. Aztán volt egy olyan este,hogy elhivta a barátnőjét is,igazából nem gondoltam ,hogy helytelen lenne ,próbáltam a fiúval beszélgetni ott úgy mint régen de konkrétan le sem sz@art,majd mikor indultunk el megöleltem és említettem neki,hogy hiányzott az ölelése erre az volt a válasza,hogy van ilyen. Baromi szarul esett az egész,főleg hogy olyan dolgokról mesélt a lánynak a jelenlétembem amiket együtt terveztünk. Folyamatosan rosszul ereztem magamat miatta ,hogy ennyire elhidegult tőlem,és mar beszélgetni sem beszélgettünk. Folyamatosan csak sírtam sírtam és sírtam miatta,majd rajöttem ,hogy totálisan is belé szerettem ,csak nem akartam magamnak beismerni. Életem legnehezebb korszakát éltem át,ilyen melyen meg senki iránt sem ereztem,és nagyon rossz volt a lelki egészségem emiatt,csak szerettem volna vissza kapni őt.A tanulásra sem tudtam koncentrállni ,a tanulmányaim egyre lejjebb csúsztak,minden nap sírtam ,pszichológushoz is kellett mennem emiatt. Annyira rossz volt hogy 4 hónapon keresztül egy szót sem beszéltünk,úgy mentünk el egymás mellett mintha idegenek lennek,közben úgy ,hogy van egy közös történetünk nagyon fájdalmas tud lenni ez. Még csak köszönni sem köszönt , pedig annyira vágytam rá hogy legalább beszélgessünk,minden alkalommal mikor megláttam el sirtam magamat. Aztán szakítottak. Újra felkeresett beszélgettünk újra,majd talalkozgattunk.Elmondta,hogy nem is o akarta ezt a kapcsolatot,és hogy beszéljük meg a dolgokat.Elmondta ,hogy o mar azóta szeret engem amióta megismert,csak nem merte elmondani nekem,én is elmondtam neki hogy én is szeretem ot,majd utanam is jött,hogy nagyon szeret. Irt ,hogy találkozzunk valami normális helyen és beszéljük meg rendesen a dolgokat,de én lemondtam,hogy az elmúlt hónapok miatt nekem ez most kicsit túl sok lenne egyenlőre. Végül találkoztunk de nem kettesben majd felrehivott megcsókolt,magahoz olelt majd leult mellem aztan elment egy masik tarsasaghoz. Azóta folyamatosan talalkozunk a közös társaság miatt,és én meg mindig szeretem es folyton próbálok beszélgetnek vele de valamiért nagyon megváltozott és megutált engem és annyira fáj már. Egyszerűen nem ezt érdemlem ,mar nem tudom ,hogy mit csináljak. Hagynom kellene? Próbálom azt mutatni ,hogy jól vagyok és nem vagyok rosszul miatta,ahogyan bánik velem egyszer ilyen egyszer olyan. Próbálom elfelejteni ot de nem tudok ilyen egyszerűen kiszeretni belőle,próbálok csak arra koncentralllni ,hogy mennyi fájdalmat okoz nekem ujra meg újra,és ,hogy nagyon nem ezt erdemeltem. VALAKI MIT KELLENE CSINALNOM?Nagyon nem ertem ot.
2023. márc. 7. 22:29
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A fiú-lány "barátságban legalább az egyik fél mindig többet akar. Ha megtalálja máshol, akkor vége van.

Másrészt a barátnője nem örülne, ha korábbi barátnőjével találkozgat.

A srác most kettőtök között őrlődik.

2023. márc. 7. 23:39
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Mivel bevallottad hogy szereted, de utana visszaleptel azzal hogy neked ez sok hirtelen o jogosan hiszi azt hogy te csak szorakozol vele.

O nem szeret igazan mert akkor probalkozna meg es nem adna fel/ nem hisztizne mint egy p*csa.

De neked sem kellene azt mutatnod mintha szorakoznal vele.

Dontsd el hogy vele akarsz e lenni vagy sem!

2023. márc. 7. 23:43
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem itt rengeteget hibáztál, és lenulláztad a bizalmát irántad. Nem tudom, hogy lehet-e ebből valami, de ha igen, akkor nagyon sokat kell változnod, tenned, bizonyítanod. És itt nem a szexre gondolok.

Elmondom, hogy mi történt eddig az én olvasataimban, mert több is van.

Első olvasat:

Megismerkedtetek, ő belédszeretett, te ezzel tisztában voltál, de nem mondtad meg neki, hogy csak barátság, mert féltél, hogy elveszíted, szóval húztad a mézesmadzagot. Ez nem kicsit önzőség.

Ő ezt idővel meglátta, hogy nincs esélye nálad, csak barátzóna, de neki ez kevés, és belemenekült egy másik kapcsolatba.

Utána még mindig szeretett, és felvette veled a kapcsolatot, hogy hátha (talán valami alapján reménykedett még).

Szerintem ilyen tisztázós beszélgetéseket eleve nem társaságban találkozva kéne megtenni.

A másik olvasat az, hogy baromira féltél szerelmes lenni, vagy paráztál, hogy a szerelemmel oda a barátság.

Tessék elhívni találkozni, kettesben. Ne feltétlenül randira, de egy rohadt őszinte beszélgetésre. Kérdés, hogy tényleg utál-e vagy csak haragszik, vagy mi van. Bizonyítanod kell, hogy változtál, és kiérdemled a bizalmát. A szól, hogy szereted, egy dolog, de ott kell lennie, hogy tudsz kommunikálni, stb. És igen, lehet, hogy nagyon megégette magát, és most egy kicsit nyuszi lett.

De igenis, kettes találkozó kell, és nem izémizélni, hogy neked ez most korai, meg nem állsz rá készen, mert ezt ő már baromira nem fogja tolerálni, és akkor az történik, amit a legkevésbé akarsz, a maradék esélyed is elveszted.

Tehát elmondani neki, hogy mi volt benned, és ha őszintén beszélsz, és nem csak annyit, hogy "szeretlek", akkor talán megbocsájt, és megnyered újra a bizalmát. És ha elmondtad, akkor nyilván azt is el kell, hogy mit szeretnél, mire vágysz... de ez a csak társaságban találkozni... szerintem elég fura helyzet.

Aztán ha nem is jön össze a dolog, akkor is szerintem jobb, mint a jelenlegi helyzet, mert legalább elmondhatod magadnak, hogy bár hibáztál, de mindent megtettél, hogy helyrehozd. Jelenleg csak sajnálod magad. Az önsajnálat meg a legszarabb "megoldás".

Ja és nem árt bocsánatot kérni, ha megbántottad.

Aki mer, az nyer.

A csajszis dolgát meg soha ne hozd vesd a szemére, mert ahhoz nincs jogod, se okod, örülj, ha tiszta lappal indultok, de akkor mindkettőtöknek legyen tiszta lapja. Ezt kérheted.

2023. márc. 8. 08:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Elfelejteni... egyikőtök se alkalmas normális párkapcsolatra. Túl éretlenek vagytok hozzá mind a ketten.
2023. márc. 9. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!