Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teszik egy lány valószínűleg én is neki mit tegyek ?
Igazából osztálytársam és azt is tudom hogy nem a legjobb az osztályból bárkivel összejönni. Tanácsot szeretnék kérni hogy mit csináljak és hogyan. Ő is mutat jeleket néha arra hogy bejövök neki de van amikor úgy tesz mintha nem is léteznék.
Csak normális válaszokat kérek .
figyelj. ezt a baromságot hagyd a fenébe, hogy "osztálytárssal nem jövünk össze". értem, hogy ha szakítotok egymas arcat kell bamulnotok evvegeig, blabla. de ez csak az eretlen emberek dumaja. ha eleg erettek vagytok mindketten, es tudjatok kezelni a helyzeteket, akkor sima az ugy, akar szakitas utan is. de ezt engedd el, mert ha o eleted szerelme eppenseggel...sosem tudhatod hogy milyen szituaciokkal fogsz szembesulni, magadra hallgass, az eszedre es a szivedre.
szerintem menj oda a lanyhoz, kezdjetek dumalni. a lanyoknak bejon, hogy ha a fiu kezdemenyez. es szerintem jo pont, hogy ha latsz jeleket arra, hogy bejossz neki. ne feljel!
az meg hogy neha ugy tesz mintha nem leteznel...lehet csak szegyellos, de nem tudom hogy milyen szituaciokban figyelted ezt meg.
#4 igazából amikor úgy tesz mintha nem léteznék akkor eddig 2 fajta szituáció volt az egyik: amikor ott vagyunk négyen-öten (ő is) odajönnek a barátnői viszont van amikor ők is bekapcsolódnak a beszélgetésbe és semmi sem történik
A másik amikor meglátja hogy valaki a baráti köröm kívül ránk néz akkor csak úgy elmegy aztán következő szünetben már megint odajön
nekem nagyon is ugy tunik, hogy szegyellos, vagy van benne esetleg vmi gat az elméjében.
azt nem latom problemanak, hogy ha a baratnoi, akikkel azert (gondolom) melyebb az ismertsege, oda jonnek es elkezdenek dumalni. ezeket nem kell figyelembe venned, nem jelent semmi komolyat. azt nezd, hogy altalaban a tobbiekkel hogyan viselkedik, es veled hogyan. ha latod a kulonbseget, akkor nyrt ugyed van!
tehat ne aggodj ezek miatt.
Nagyon sok félét úgyhogy csak párat sorolok fel
-Próbál kettesben lenni velem
-Sokszor ér hozzám ,,véletlenül"
-Mikor látszik rajta hogy rossz napja van senkivel nem áll szóba de ha én megkérdezem hogy valami baj van e akkor legtöbbször elmondja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!