Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám vissza szerezni életem párját?
Sziasztok. Elsőnek szeretnék kicsit több információt leírni a háttérről, mielőtt belekezdenék a kérdésbe.
Négy és fél évvel ezelőtt 16 éves koromban megismertem egy lányt akit az első igazi szerelmemnek tekintettem egy éven keresztül. Tökéletesen működött köztünk minden. Egy éven kersztül együtt voltunk kapcsolatban. Minden jó volt. Szerettük egymást. Sose veszekedtünk, meg volt a harmónia, a szülei imádtak, a szüleim imádták, szóval minden nagyon jó volt. Aztán jött a legborzasztóbb dolog amit akkori fejjel átéltem, a szakítás. Ő szakított, azt mondta hogy nem akar kapcsolatot mert megijedt. Elengedtem. Nem könyörögtem neki, nem zaklattam. Ez volt pontosan 3 és fél éve. Azóta egy szót nem beszéltünk. Azóta nekem is volt más, neki is. De nem bírom elfelejteni. Ha el is felejtem egy két hét vagy hónap után újra visszavágyok hozzá. És eljött az ideje, hogy visszaszerezzem. Nehéz lesz mert nincs közös baráti körünk. Pár embert ismerek az ő baráti köréből akikkel régen jóba voltam. Hogy csináljam? Nagyjából van egy tervem de kérlek segítsetek pár tippel.
Ui: annyit elfelejtettem mondani, hogy jelenleg van valakije. De a social mediaba sehol nem lehet látni ilyesmit. Csak hát én balga rá írtam az anyjára, hogy megkérdezzem xd.
Annyit válaszolt: “Van. De. Ilyen se veled se nélküled kapcsolata van…”
Köszönöm az értelmes válaszokat előre is.
A leírtakból viszont kitűnik hogy neki nem te vagy az élete párja. Hagyd a fenébe, még egy vagon nőd lesz! Persze tudom hogy az első szakítás az pusztító tud lenni. De túl kell lépni. Most legalább büntetlenül csajozhatsz! :)
(45F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!