Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy szerezem vissza az exem?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szerezem vissza az exem? Vissza tudom e szerezni?

Figyelt kérdés

előre szólok hogy helytelenül írok.

szóval nekem volt négy hónapos kapcsolatom, az akkori barátommal nyáron keztünk el beszélni kezdettben beszéltünk két hétig és leráztuk egymást,vége lett a nyári szünetnek és kezdödöt az iskola. Mikor újra elkezdődött az iskola akkor keztünk el igazán beszélni mindig kötekedett a folyosón és így indult el újra a beszélgetésünk.Idővel össze jöttünk,és tökéletes volt minden,teljesen paszoltunk egymáshoz,csak a vége fele kicsit fura lett nekem legalábbis és nagyon össze voltam zavarodva és féltem h nem szeret(nem tudom mi volt velem és egy alkalommal nagyon dühös lettem és szakítottam vele) Elhívott délután találkozunk,elhülyéskedtünk mintha semmi nem lett volna,megakart puszilni mielött fel szállt a buszra de vissza utasitotam,akkor csak annyit akartak h megmutassa h szeret és nem akar elvesziteni(butaság volt).Másnap mondtam neki hogy nagyon szeretem és h mit akaram ezzel elérni.Mondta hogy öt is megviselte neki is rosszul esett,fél hogy ez mégegyszer megtörténik h ide juttok.Probaltám vele többször is megbeszélni elmentem hozza,(pár falubal arrébb lakik)de akkor is vissza utasitot hogy ha össze jövünk nem biztos hogy tudd majd ugyan olyan természetesen viselkedni velem mint a szakitás elott,es hogy ha masodjara szakitunk sokkal rosszabb lesz.Mindig ezt mondta.Akármikor a folyoson voltunk sose nézett rám,nem köszönt teljesen ignorált,láttam hogy több lánynak is irt,az egyik barátnömnek is irt. Röviden ez történt már 2 honapja szakitotunk de még mindig vissza szeretném öt kapni,de nem tudom hogy van e rá esély?Az a baj hogy ö büszke is és nagyon érzékeny ha nem is mutatja ki.Tegnap volt a szülinapom vártam hogy irni fog de nem irt... A multheten beszéltem vele de vegul le seenelt.Nem tudom hogy mit tegyek,Nagyon szeretem és abban biztos vagyok hogy ö is szeretett engem (16L a Fiu18)Volt aki azt mondta hogy szerinte meg van bántva amiért én szakitottam vele.Ti mit gondoltok?

2020. ápr. 1. 05:18
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy lehetőségetek mikor jól éreztétek magatokat délután, ő közeledett, te megint elutasítottad. Ott eldöntötted hogy nem akarsz tőle semmit, ő pedig elkezdett továbblépni jogosan. Ezért nem kell tesztelgetni másokat, hanem normálisan hozzájuk állni, mert ilyen koppanásokhoz fognak vezetni. Persze hogy rosszul érezte magát, hisz szakítottál vele, mitől lenne jó neki? Hagyd békén, fájdalmas időszaka volt és nem hiába nem közeledik már feléd.

A másik hogy nem látok beléd, de nagy esélyét látom annak hogy csak azért akarsz megint összejönni vele, mert idegesít hogy már nem veled foglalkozik. Annyit tanultál az esetből, hogy ne játszadozz másokkal, ne tesztelgess másokat, vagy a jutalmad az lesz hogy elveszted őket.

2020. ápr. 1. 05:26
 2/7 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van, Nem kellett volna teszteljem vagy mi is volt ez,csak össze voltam zavarodva de már másnap helyre akartam hozni a hibám.Nagyon sokat probálkoztam hogy kibéküljünk probáltam megbeszélni de mindig ugyan azt mondta,hogy ha másodjára szakitunk sokkal rosszabul fog esni.Nem azért szeretném vissza kapni mert idegesit hogy nem foglalkozik velem,csak tényleg szeretem,miután sokszor vissza utasitot abba hagytam a probálkozást,miután szakitotunk nem likeolta képeimet és ha küldtem képet snapen sose mentete le chatbe foleg ha en voltam rajta és kb másfél hete véletlen beléptem a chatbe és láttam h lementete a képet amit magamrol küldtem,likeolta a kepem es ez azt jelentete legalabbis szerintem h tul tette magat rajtam és újra elkezdtem reménykedni hogy hátha elkezdünk beszélni lassan lassan és lehet ujra köztünk valami.Én probáltam tul tenni magam de most újra elkezdtem reménykedni.
2020. ápr. 1. 05:47
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Sztem egyenlőre hagyd egy kicsit. Had gondolja át a dolgot. Ne írj és ne hívd. Ne csinálj semmit. Ki kell várni . Nincs mit tenni.
2020. ápr. 1. 08:02
 4/7 A kérdező kommentje:
Én mikor szakitotunk kerestem,és egyszer rá irtam csak h szia es mondta h ne eroltesem,azota nem kerestem tisztàban tartotam,békén hagytam azota eltelt 2 honap és a multkor reagaltam a storyjara és teljesen kedves volt,bár nem beszéltünk olyan sokat akkor de legalább elértem h ne rázon le h,és most hagyok idöt nem irok neki,és remélem h majd ha ujra latt akkor valahogy elkezdünk újra beszélgetni
2020. ápr. 1. 08:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Sehogy. Csak a káposzta jó felmelegítve. Inkább tanulj meg helyesen és jól írni, mint olyan ember után futni, aki nem passzol hozzád vagy nem érdemel meg téged.
2020. ápr. 1. 08:52
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd ezt a fiút békén! Szerintem ő az a fajta, akiben van büszkeség, ha szakítasz, komolyan is veszi. Nem fut olyan szekér után, ami nem veszi fel.

Ezt eltoltad a játszmázásoddal! Ne kérd vissza a babaruhát, ezt magadnak köszönheted. Légy okosabb máskor.

Boldog szülinapot!

2020. ápr. 1. 09:32
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Remélem, nem baj, ha ide írom helyesen is: szerezzem, és tudom-e itt van egy kis kötőjel az e hangzó előtt.
2020. ápr. 2. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!