Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van esély vissza szerezni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esély vissza szerezni?

Figyelt kérdés
Tetszett nekem egy lány akinek elkezdtem udvarolni és nem jött össze és haza jöttem a suliból még tavaly Novemberben amikor még udvaroltam a lánynak és rám írt a barátnője ,,Nem tudom hogy miért nem jöttél össze a barátnőmmel pedig jó nézel ki” és én elkezdtem vele irogatni és bezártak a sulik de gyakorlat még volt attól rá 2hétre irta nekem hogy vett egy szép ruhát magának és szívesen találkozni velem en azt hittem hogy csak viccel és ki is jött elém a tanműhely elé és elkezdtünk beszélgetni és megcsókoltam és igy minden nap találkoztunk és már az utolsó napokban nem foglalkoztam vele meg a barátommal néztem előtte lányokat és ő azt mondta hogy ne nézzek más lányokat utana nem is néztem ő azt hitte hogy nem szeretem és szakítottunk en azt hittem hogy még nagyon sokszor megtehetem vele hogy szakitok vele de sajnos egy napon már nem írt vissza és ki tette magát egy fiúval és jártak de a fiú rám irt és fenyegetett és a lány is hogy hadjam őket békén amit ki sem néztem belőle ez mar 4hónapja történt és azóta is a palijával van vissza tudnám őt szerezni?
2021. márc. 25. 12:34
 1/4 anonim ***** válasza:
30%
Ilyen lányt hagynék.... jobbat kapsz,nem ér semmit az ilyen lány aki ezek után összejön egy másik fiúval.
2021. márc. 25. 13:22
 2/4 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de alig tudom értelmezni a kérdésed, mert egy mondat az egész, és már teljesen belezavarodtam. Le tudnád írni kicsit érthetőbben?
2021. márc. 25. 13:31
 3/4 anonim ***** válasza:

Kérlek használj írásjeleket, ez fontos szerintem sok lánynak.

Ne akard magadnak ezt a lányt, egyértelműen csak játszik veled.

2021. márc. 25. 15:03
 4/4 A kérdező kommentje:
Honnan veszed hogy játszott velem?
2021. márc. 29. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!