Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ha lehet hogy nagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha lehet hogy nagy hibát követtem el?

Figyelt kérdés
Nem is mondanám ezt igazán hibának csak nem tudok jobb szót rá. Van egy lány akit ismerek már általános 6. osztálya óta. Ő akkor költözött ide és egy osztályba kerültünk. Nekem akkor is tetszett de nem kerültünk beszélő viszonyba így elengedtem. Éltem az életem meg ő is így a gimi alatt. Eltelt 3 év és végül tavaj úgy hozta az élet hogy egymás mellé kerültünk mivel egy lett a baráti társaságunk. Nekem még jobban bejött így érett fejjel és szívesen elhívtam volna randizni annak ellenére hogy ugye közös a társaság. Azonban megtudtam hogy ha befejezi az ötödévét akkor pestre akar egyetemre menni. Emiatt arra jutottam hogy nem fájdítom a szívemet vagy esetleg az övét is inkább ne kezdjünk bele sem. Viszont tavaly végül egyre közelebb kerültünk egymáshoz és kapcsolat lett a vége. Nagyon boldog vagyok vele viszont továbbra is pestre akar menni. Tudom hogy ez az álma és sosem tántorítanám el tőle igazából bátorítom és bíztatom ahogy tudom. Viszont közeledik az ötödév vége már beadta a jelentkezését is az egyetemre. Próbálom nem mutatni de rettegek hogy elveszítem ha olyan távol lesz (pécs mellett lakunk most). Az nem megoldható hogy vele menjek mert ide köt a munkám és a családomat sem tudom most itt hagyni. Ő távkapcsolatot akar de azokról semmi jót nem hallok. Félek hogy ha bekerül az új egyetemi közegbe többé nem lesz már rám úgy ideje nem szeret majd úgy ahogy most. Azt mondja a távolság nem változtat semmin de én úgy érzem fog. Bűntudatom van mert néha úgy érzem inkább hagyni kellett volna még anno az egészet ahogy akartam mert ez így nagyon nehéz. Mit csináljak hogy ne érezzek így? Van esély arra hogy ne menjen tönkre köztünk minden?

2023. márc. 9. 22:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan még sosem kerültem ilyen helyzetbe, de én úgy gondolom, hogyha tényleg szeretitek egymást, jól érzed vele magad akkor egyelőre ne gondolkodj ezen. Megértem, hogy félsz hogy tönkremegy a kapcsolatotok, de nagy butaság lenne csupán félelemből elengedned a lányt. Erősítsétek meg a kapcsolatot, hogy mindketten tudjátok hogy számíthattok egymásra.

Ne legyen bűntudatot, hiszen boldogok vagytok, nem? Tudom hogy nemsokára elmegy Pestre, és nyilván gondolni kell a jövőtökre is, de most élj egy kicsit a mának! És bízz a barátnődben, higgy a kapcsolatotok erejében!

2023. márc. 9. 23:08
 2/12 anonim ***** válasza:
93%
Hallgass az egyesre - jobbat úgysem tudsz tenni. Igaza van.
2023. márc. 9. 23:22
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Én azt mondom, hogy próbáljátok meg a távkapcsolatot. Tudom, a többségnek nem működik, de vannak kivételek, lehet pont ti lesztek azok. A másik meg az, hogy élvezd, ameddig lehet, ne gondolkodj még ezen, hiszen az sem tuti, hogy fel fogják venni.
2023. márc. 10. 01:12
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

1-esnek adok igazat. Ne aggódj amiatt, hogy mi lesz az egyetem alatt. Inkább használd ki azt az időt, amíg még itt van a lány. Élvezzétek ki az együtt töltött időt, aztán próbálkozzatok a távkapcsolattal, hisz az sem lehetetlen, szerintem egy próbát megérne.

Saját helyzetem, 10.-es fiúként van egy végzős barátnőm, aki jövőre megy ugyancsak Pestre. Megbeszéltük, hogy a távkapcsot elengedjük, mert valszeg ideje se lesz rá, és egyébként is: ha elmegy, ő is új embereket fog megismerni és én is több időt fogok fordítani az ismerőseimre, úgyhogy valszeg mindkettőnknek ki fog alakulni majd valaki mással, szóval mi ezt elengedtük, de addig is kihasználjuk amég itt van.

2023. márc. 10. 06:50
 5/12 anonim ***** válasza:
32%

A tavkapcsolatnak mindig ugyanaz a vege…. Zsakutca.

Ha szereted vele mesz,nincs lehetetlen, ha nem mesz elveszited.

Ez a ket opcio van csak.

2023. márc. 10. 07:09
 6/12 anonim ***** válasza:
55%

Szörnyű ez a centralizált ország, hogy mindenki Bp-re megy szerencsét próbálni, vagy egyetemre...

Sok boldogság szakad meg ezen az arányeltolódáson.

2023. márc. 10. 08:23
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

6- os az a jobbik eset ha Budapestre megy, sok millio mas Londonba es egyeb helyekre.

Sajnos itthon Budapest a legelhetobb legtobb lehetoseget kinalo varos sajnos.

2023. márc. 10. 09:32
 8/12 anonim ***** válasza:
87%

A kérdésekre válaszolva:

1.Az érzésekkel nem tudsz mit csinálni. Majd elmúlnak.

2.Nincs.

2023. márc. 10. 09:37
 9/12 anonim ***** válasza:
43%
Menjenek a videohívások, és nem lesz gond.
2023. márc. 10. 12:32
 10/12 NTBS ***** válasza:
71%
Maradjatok kapcsolatban. Ki lehet bírni.
2023. márc. 10. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!