Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Summer2 kérdése:
Fiúk, lányok? Ha van kapcsolatotok akkor Instagrammon követtek olyan jól kinéző ellenkező neműeket akivel akár el tudnátok képzelni magatok?lajkoljatok és kommentelitek is a képeiket?
Figyelt kérdés
2021. máj. 26. 12:20
A kérdező szavazást indított:
Igen követem
Igen, követem és lajkolom is
Igen, követem,lajkolom és kommentelem is
Nem követem
Nem követem, de lajkolom
Csak néha nézegetem jól kinéző ellenkező neműek kepeit
Sok szexi fiút/lányt követek, akivel el tudnám képzelni magam
13 szavazat
1/2 anonim válasza:
Nem, nem és nem. Még gondolatban sem cserélném le a barátnőmet senkire és semmire.
2/2 anonim válasza:
Szia!
Van olyan ember a követési listámon, aki jól néz ki, de ennyi... még egy halvány érzést sem tudna kicsikarni belőlem.
Nem is lájkolom/kommentelek a kép(ei) alá.
A barátom a tökéletes társ, senkiért nem cserélném el soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!