Miért kommentelik oda sokan egy külföldi ember vagy egy
híresebb ember halálához, hogy részvétem a családnak?
Figyelt kérdés
Most komolyan szerintük ezt ki nézi azok közül? Ja és rendszerint mindig ilyen 50-60 éves korosztály kommentelget ilyeneket.
2020. dec. 30. 11:42
1/9 anonim válasza:
Illendőségből. Tudod, pont az 50-60-as korosztályt még arra nevelték, tanították, hogy ilyenkor ezt így illik.
2020. dec. 30. 11:45
2/9 A kérdező kommentje:
Szerintem ez butaság részükről csak egyszerűen. Nyilván, ha egy közeli rokon vagy ismerős rak ki ilyet én is és mindenki kommentelne.
2020. dec. 30. 11:49
3/9 A kérdező kommentje:
Bár amúgy én ezzel most hülyeséget írtam, mert én nem is kommenteltem még ilyet. Úgy gondolom, ha valaki közel áll hozzám annak úgyis személyesen mondom, vagy üzenetben. De most ez szerintem egy tök érzékeny téma nem fogok mindenkinél kommentelgetni, akit alig ismerek.
2020. dec. 30. 11:52
4/9 anonim válasza:
Miért butaság?
Nyilván nem fog senki leülni végigolvasni ezeket, de attól még jól tud esni, hogy tudod, hogy akik alapvetően a munkásságodat (vagyis nem a személyedet) követik, ugyanúgy részvétet nyilvánítanak a veszteséged miatt. Amikor az ember gyászol, minden kedves és vigasztaló szó segít. Másrészt semmibe nem kerül, hogy leírj pár szót.
2020. dec. 30. 11:53
5/9 anonim válasza:
Ugyanazért, amiért a tévének is visszapofáznak.
Ennyi eszük van.
2020. dec. 30. 11:54
6/9 anonim válasza:
ez egy önigazolás, hogy ma is tettek valami hasznosat. főleg akkor, ha egész életében pont leszarta azt a személyt vagy esetleg még el sem ismerte a munkáját.
ugyanezt csinálják azok is, akik egy jótékonysági pénzgyűjtésre felhívó bejegyzés láttán nem akarnak pénzt küldeni, de azért megosztják, hogy ne legyen bűntudatuk, hogy módukban állna, de nem segítenek.
2020. dec. 30. 12:07
7/9 anonim válasza:
Mert udvarias akar lenni.Tényleg sajnálja is ami történt
2020. dec. 30. 12:37
8/9 anonim válasza:
Udvarias akar lenni, így szokta meg. Nekem az még éppen nem fura ebben, ha az illetékes saját közösségi oldalán jelzik részvétüket, vagy mondjuk zenész esetén az együttes oldalán, de amikor a sokadik hírportálon, az nem valószínű, hogy eljut az érintettekhez. De ugyanez a gyerekszületés miatt gratuláció.
2020. dec. 30. 13:39
9/9 A kérdező kommentje:
Igen 8-as én is inkább az ilyen esetekre értem mikor a nagy pletykaportálok megosztják és az alá kommentelnek. Csak, hogy így világos legyen mindenkinek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!