Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez normális? A srác észrevette...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális? A srác észrevette, hogy kit követtem be és ki a több száz követett közül?

Figyelt kérdés

Sokat beszélek egy sráccal, több száz követettem és követőm van instán, és tegnap megkérdezte, hogy miért követtem be valakit, akit kikövettem hetekkel ezelőtt?

Ez csak nekem ijesztő? Hogyhogy ennyire képben van a dolgokkal? Ráadásul ez a ki-bekövetett személy még csak nem is kommentelt a profilomon, még csak nem is ismerem személyesen vagy közös ismerős lenne... Nem fura ez?

2023. márc. 7. 13:19
 1/7 A kérdező kommentje:
Ráadásul insta, ahol gyakran nem is lehet látni a legújabb követőket/követetteket.
2023. márc. 7. 13:22
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
furának fura, de vissza lehet keresni ki mikor kit követett vissza, unokatesóm pont egy olyan cégben dolgozik, ahol instagrammos statisztikákat adnak el pénzért pl a coca cola-nak, azt is pár perc alatt meg tudja nézni, hogy ki kit követett be mikor
2023. márc. 7. 14:18
 3/7 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem ez nagyon nem oké. A helyedben tuti közölném vele, hogy vagy befejezi az ilyen szintű megfigyelésedet, vagy akkor viszlát.
2023. márc. 7. 14:21
 4/7 anonim ***** válasza:
91%
Mondd meg neki, hogy azért, mert szerelmes lettél belé, és probléma megoldva. :)
2023. márc. 7. 14:54
 5/7 anonim ***** válasza:
85%
Hát ha tényleg ennyire számon tartja a dolgokat az elég ijesztő. Én elgondolkodnék, hogy akarok-e bármilyen viszonyban is lenni egy ilyen emberrel.
2023. márc. 7. 16:00
 6/7 NTBS ***** válasza:
100%
Kicsit furcsa.
2023. márc. 7. 17:27
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is elég para
2023. márc. 11. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!