Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Észrevettétek, hogy ha nem...

Észrevettétek, hogy ha nem derül ki az itt kiírt kérdésből, teljes bizonyosággal, hogy nő vagy férfi írta, akkor képesek a válaszadók normális, kicsit humoros, de nem gúnyos tanácsokat adni?

Figyelt kérdés
Ha ugyanezt a kérdést kiírom, és elárulom a nemem, azonnal gyűlölködésbe csap át a kommentszekció.
2023. febr. 18. 22:17
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2023. febr. 18. 22:17
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nőkkel empatikusabbak!

De a férfiak kérdésénél is inkább a férfiak szemétkednek.

2023. febr. 18. 22:22
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Az én pocaklakós kérdésemet azonnal jelentették és törölték, a 18 éves lányát dugó perverz kérdése meg még mindig ott van.
2023. febr. 18. 22:29
 4/7 anonim ***** válasza:
13%

Ez azért sem mindegy, mert hogyha:

Anita késő este ér haza, mert Erikával volt, aki a barátja, nem olyan, mimtha Gábor érne este, későn haza, mert Erikával töptötte az idejét.

Érzed miért nem mindegy?

2023. febr. 18. 22:29
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az elmúlt héten ketten is írták privátban, hogy a szövegem alapján nem hiszik, hogy nő vagyok, nő nem beszél így, és hogy mindig megpróbálják elképzelni a téma vagy szöveg alapján, ki az illető, milyen nemű, mennyi idős, hogy néz ki és nálam megfeneklett ez a projekt, ezért nem hiszik, hogy nő vagyok. Pedig a posztom és a privát válaszaim is egyértelművé tették, hogy nőként írok. Mondjuk ők meg gondolhatják, hogy hazudok, ez igaz. Csak az lepett meg, mint jelenség, hogy ketten is jelezték, hogy ők mindig elképzelik, ki az, aki írja a posztot. Én nem.
2023. febr. 18. 22:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem, mert mindig befut minden esetben egy rakat értelmetlenség.
2023. febr. 18. 22:38
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
Azért legtöbb esetben egyértelműen látszik, hogy egy férfi minimum infóval lényegretörően ír ki kérdést, míg egy nő kisregényt ír minden felesleges infóval, ami a kérdés szempontjából teljesen irreleváns. Persze vannak kivételek, de ha 3 másodpercig kell görgetnem egy kérdést, azt tuti nő írta ki.
2023. febr. 19. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!