Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok ti mért követtek ilyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti mért követtek ilyen idézetes oldalakat instán?

Figyelt kérdés
Mint pl: halottviragok, elkurt élet vagy ahol ilyen szerelmi csalodásról meg fájdalomról szoló idézetek vannak

2019. máj. 2. 21:27
 1/6 anonim ***** válasza:
75%
Én tinédzser korú lány vagyok, és egy ilyen oldalt sem követek.
2019. máj. 2. 21:36
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert az emberek 99%-a átesik élete során legalább egy komolyabb / nagyobb szerelmi csalódáson, és ha épp aktuális, jól esik idézeteket olvasni ezekről. Persze ember függő, de így saját tapasztalatból mondom. :D
2019. máj. 2. 21:37
 3/6 anonim ***** válasza:
12%

Csak fegyveres/katonás/motoros/stb. oldalt követek..

Nem tudom, hogy te hova képzelsz ilyen idézetes oldalakkal, nekem pl a nevük se ismerős

2019. máj. 2. 21:49
 4/6 anonim ***** válasza:
66%
Én alapból egy egész fiús meg nem az az érzelgős lány vagyok nem szeretem kimutatni az érzelmeim de ilyen oldalakat követek méghozzá azért mert ez az érzelmim "kiélésének" egy privát de mégis közösségi lehetősége
2019. máj. 2. 21:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen!Én az allandoan_rad_gondolok oldalt követem!😊
2019. máj. 3. 06:14
 6/6 anonim ***** válasza:
Mert nagyon sok idézet az aktuális lelki állapotod írja le, ilyenkor jól esik ilyeneket olvasni
2019. máj. 3. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!