Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor mondjam el a fiúnak, hogy tetszik?
Másfél éve tetszik egy fiú, osztálytársam. Nem tudom, hogy mikor kellene elmondanom neki. Évközben, vagy nyáron, érettségi szünetben, vagy esetleg tavaszi szünetben. Nincs ötletem, mert mindehogyan rossz lenne. Nyáron is, mert úgy vannak programok, hogy látnánk egymást kb a nyár felénél. Szóval nem tudom.
Szerintetek?
17L
#40 Remélem igazad van.
Bármennyire is szeretném megkérdezni később, hogy akkor most mi van így, nem kellene, mert akkor lehet elrontanék azzal mindent.
Ha ezen múlik, persze adok időt, és tudom, hogy lassabban érnek. Nagyon gyerek még ő fejben az biztos.
Csak az ilyenekkel teljesen összezavar hogy éppen mit gondoljak. Ez a piszkálódás, a nézés, de biztos értitek.
Értjük. Amúgy kb az van, mint amit #40-es írt. Legyél mellette egy társ, akire bármikor számíthat.
"Mikor mondjam el a fiúnak, hogy tetszik?"
Lehetőleg sose, ha magától nem veszi a lapot, mert csak megalázod magad és pofára esel.
Először inkább olvasd vissza az előző 42 választ. Tudod, azóta már történtek dolgok.
Vagyis elmondta neki és pofára esett? Gratulálok! :)
"Ha ezen múlik, persze adok időt, és tudom, hogy lassabban érnek. Nagyon gyerek még ő fejben az biztos."
Ne agyalj hülyeségeken, mert elviharzik melletted az élet és oda lesz a fiatalságod mire feleszmélsz.
A csávó sokkal érettebb, mint te. Kettőtök közül te vagy az, aki nem akarja felfogni, hogy keress más pasit. Ehelyett álmodozol olyasmiről, ami nem fog megtörténni.
46
Nem. Nem ez történt :)
47
Sajnos mivel én latom a dolgokat es en ismerem ot, ezert el tudom mondani, hogy nem, nem o az erettebb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!