Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác, akinek tetszem, és lehet én is hajlanék a kapcsolatra, de visszataszit, hogy a fiúnak sokszor zsíros a haja, nem borotvakozik, stb. Mondjam ezt meg neki?
Nem gáz közölni valakivel, hogy legyen ápolt? Kicsit olyan, mintha a külső lenne számomra a legfobtosabb, ami nem igaz, de egyszerűen úgy érzem, nem lenne gusztusom az egésznapos izzadtságot magán hordó, helyenként borostás arcát, meg a szebb napokat látott fürtjeit simogatni... Mit tegyek? Mondjam meg, hogy figyeljen oda a külsejére, és akkor lehet járok vele?
17 éves lány vagyok, a srác 19.
Teljesen össze illetek.
Egyáltalán ha meglátod és egy ilyen mocskos , mosdatlanon elgondolkozol akkor hajoljál oda.
Hát ez ultra gáz, ne haragudj...
Az én elborult értékrendem szerint azért jön össze 2 ember, mert mondjuk beleszeretnek egymásba.
A "lehet én is hajlanék a kapcsolatra" eléggé messze van ettől.
Nagy sok értelme lenne összejönni vele...Minek? Talán gazdag? Vagy ciki a barinők előtt szinglinek lenni? Esetleg társfüggő vagy?
Nekem picit hosszabb göndör hajam van és 2-3 naponként megkell mosnom, de tesióra után borzalmasan néz ki mindig.
Szóval, ha nem tetszik, akkor nem kell foglalkozno vele, ahogy szoktam mondani, lehet miattad megváltozna, de szerintem nem nagyon.
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!